Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Είναι ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς αγώνων στην Ελλάδα με ιδιαίτερη αγάπη στα αυτοκίνητα της Αlfa Romeo. Ο λόγος για τον Σωτήρη Ρόκκο, του οποίου τις οδηγικές ικανότητες τόσο σε διαδρομές ράλι όσο και σε αντίστοιχες εντός πίστας δύσκολα τις αμφισβητείς.

Από την…  πασαρέλα στα αγωνιστικά μπάκετ αυτοκινήτων μόνο της Alfa Romeo!!! Τον ξέρουν όλοι όσοι λατρεύουν τα μοντέλα της Alfa Romeo καθώς έχει αφιερώσει τη… μισή του ζωή για να αποδείξει ότι προσφέρουν στον ιδιοκτήτη το κάτι διαφορετικό που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Μόνιμος… θαμώνας του club της Alfa Romeo στην Ελλάδα τρέχει για να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερες όλες οι εκδηλώσεις της λέσχης.

Επειδή οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως λάτρη της Alfa Romeo αλλά και πολύ καλό οδηγό αγώνων λίγοι ξέρουν πως σε νεαρή ηλικία, όταν και βρισκόταν στην Αμερική για σπουδές, αφιέρωνε και χρόνο για το modeling. Μία κρυφή πτυχή που λίγοι γνωρίζουν για τον Σωτήρη Ρόκκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση στις φωτογραφίες….

O Σωτήρης Ρόκκος είναι φανατικός των αγώνων ταχύτητας αλλά μόνο με... Alfa Romeo!!!
Κανένα Alfa Romeo δεν μπορεί να αντισταθεί στις ορέξεις του Σωτήρη Ρόκκου!
Ακόμα και με τρεις ρόδες το ιταλικό αυτοκίνητο μπορεί να κινείται με τέρμα το γκάζι!
Εδώ η Alfa Romeo πάει στις... δύο ρόδες!!!
Ούτε η βροχή μπορεί να... φρενάρει τον κορυφαίο οδηγό...
Άυτός είναι ο Σωτήρης Ρόκκος σήμερα!!!
Και αυτός είναι ο Σωτήρης Ρόκκος του... χθες όταν κάποτε στην Αμερική έκανε ακόμα και πασαρέλα!!! Τελικά τον κέρδισε η ταχύτητα...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης