Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου, η πόλη της Ιτέας θα φιλοξενήσει τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι. Στο myKTEO 9ο Φθινοπωρινό Ράλι αναμένεται να δοθούν σκληρές μάχες, αφού, ανάλογα με το αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να κριθεί και ο φετινός Πρωταθλητής Ελλάδος! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας προσμετράει στο Κύπελλο Χώματος καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων και στο Κύπελλο Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων. Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO. 

Είναι σημαντικό και ταυτόχρονα ενθαρρυντικό το ότι στο πλευρό των οργανωτών βρίσκονται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Δελφών. Χορηγοί του αγώνα είναι επίσης η Seajets, η Peugeot Γκάλλο η Shell V-Power όπως και οι «4 Τροχοί». 

Σήμερα θα ξέρουμε πόσοι και ποιοι αγωνιζόμενοι θα πάρουν μέρος στον αγώνα, αφού μέχρι και ένα λεπτό πριν από τα μεσάνυκτα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου στη Φωκίδα περιλαμβάνει τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 16.00 έως τις 18.00, στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια πανηγυρική εκκίνηση, καθώς θα εφαρμοστούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ. 

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Αγία Ευθυμία Shell V-Power» (10.04 km) στις 08:58 και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στις «Καρούτες Seajets» (20.58 km – ώρα έναρξης 10:01).

Μετά το ενδιάμεσο σέρβις, τα πληρώματα θα διέλθουν για δεύτερη φορά από την Αγία Ευθυμία Shell V-Power και τις Καρούτες Seajets, με την πέμπτη και τελευταία ειδική διαδρομή, αυτήν της  «Άμφισσας myKTEO» στις 15:14 (14.28 km – Power Stage), να πραγματοποιείται μία φορά και να κλείνει το αγωνιστικό μενού. Μετά πέντε συνολικά ειδικές διαδρομές και 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 15.54. 

Δύο ώρες αργότερα θα γίνουν και οι απονομές για τους νικητές.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης