Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ξεκάθαρη ανακοίνωση εξέδωσαν οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου με τελικό αποδέκτη την ομοσπονδία αυτοκινήτου. Η τελευταία έχει καταφέρει να στρέψει εναντίον της το μεγαλύτερο ποσοστό των οδηγών καθώς με αποφάσεις που έχουν παρθεί προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να γεμίσει τα ταμεία της που δείχνουν ότι αδειάζουν. Συγκεκριμένα η απόφαση των οδηγών αγώνων αναφέρει:

«Το ΔΣ του Συνδέσμου σε συνάντηση που είχε στις 19/2/15 με τα μέλη του, συζήτησε τα τρέχοντα θέματα που αφορούν, την έκδοση ταυτοτήτων στα αυτοκίνητά μας, την αύξηση του παραβόλου συμμετοχής, την μη χρήση σένσορα στις αναβάσεις και τον τρόπο πληρωμής της αγωνιστικής άδειας και της πληρωμής του παραβόλου συμμετοχής,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφάσισε

Δεν συμφωνούμε στην πληρωμή του παράβολου για την έκδοση καινούριων ταυτοτήτων, παρά μόνο στο κόστος του εντύπου. Αυτοκίνητα που είναι ενεργά τα τελευταία πέντε (5) χρόνια, να μην μπουν σε αυτή τη διαδικασία.

Καταγγέλλουμε την αύξηση των 10 ευρώ στο παράβολο συμμετοχής.

Να ισχύσει ο κανονισμός για τους σένσορες όπως ήταν το β’ εξάμηνο του 2014 για όλα τα είδη αγώνα (αναβάσεις-ράλλυ-σιρκουί κτλ.)

Δεν συμφωνούμε στον τρόπο πληρωμής για την έκδοση αγωνιστικής άδειας και παράβολου συμμετοχής στους αγώνες».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης