Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας, o 4ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, στον πανέμορφο Πρίνο των Τρικάλων με ανοιξιάτικο καιρό, εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλές μπλε συμμετοχές και πολλές νίκες για τη Yamaha!

MX1: Καθαρή επικράτηση του Γιάννη Τουρατζίδη στη μεγάλη κατηγορία και στα δύο σκέλη, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση πάντα αποδίδουν! Στην ίδια κατηγορία και στην 4η θέση της κατάταξης ο Δημήτρης Κοντολέτας, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΧ2-ΜΧ2Τ: Απολαυστικό θέαμα με κορυφαίου επιπέδου απόδοση και από τους νεαρούς αναβάτες της Yamaha. Ο Ανδρέας Ανδρέου (MX2) συνεπήρε με την οδήγησή του, όμως μια πολύ άσχημη πτώση τον απομάκρυνε προσωρινά από το βάθρο. Ο Δημήτρης Σάγμαλης (ΜΧ2Τ), που συναγωνίζεται στα ίσα τους αναβάτες της ΜΧ2, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα ανέβηκε στο 2ο σκαλί της ΜΧ2 κάνοντας ένα συναρπαστικό αγώνα. Στην ΜΧ2 απολαύσαμε επίσης το Δημήτρη Μπαξεβάνη να οδηγεί με το δικό του μοναδικό τρόπο και να καταφέρνει το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμά του τερματίζοντας στην 4η θέση, αλλά και το Δημήτρη Τουρατζίδη να φτάνει στην 7η θέση της κατάταξης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MX85: Ο Νικόλας Κανελλόπουλος οδήγησε σαν έμπειρος αναβάτης και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.

ΜΧ65: Με δύο καρό σημαίες σε κάθε αγώνα μας έχει συνηθίσει ο Σωτήρης Φωτάκης και τα κατάφερε ακόμα μια φορά!

Μεγάλη χαρά για την ομάδα της Yamaha ήταν η συμμετοχή του τοπικού της συνεργάτη Θ. Νούλα με τη μπλε ομάδα του. Τρεις συμμετοχές με ΥΖ85 και μία με ΥΖ65, όλες με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας. Εξαιρετική και η παρουσία του συνεργάτη της από τη Βουλγαρία Martin Dodorov, ο οποίος κέρδισε και τα δύο σκέλη της κατηγορίας Open, συνδυάζοντας την ιδιότητά του με αυτή ενός δυναμικού αναβάτη και εκπαιδευτή. Μαζί του ο μικρός Davi Tsankov με ΥΖ65, που κέρδισε την 3η θέση στη μικρή κατηγορία.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στις 11&12 Μαΐου στον Πύργο!

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες του πρωταθλήματος ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιριών, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης