Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocoss: Husqvarna με αξιώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 18:45
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocoss: Husqvarna με αξιώσεις

Φωτογραφίες CP Productions

Από τις Σέρρες και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τοπικού αυτοκινητοδρομίου ξεκίνησε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ. Οι πολλές συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό και ο υπέροχος καιρός συνέθεσαν ένα πολύ όμορφο σκηνικό για ομάδες, αναβάτες και θεατές. 

Με ένα άριστα προετοιμασμένο Husqvarna FC450 Rockstar Edition ο Άρης Τσαρνάς ρίχτηκε στη μάχη της κορυφαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Πάλεψε και στα δύο σκέλη ξεπερνώντας λάθη και ατυχίες και κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση.    

#91 Άρης Τσαρνάς – Husqvarna FC450 Rockstar Edition 

5ος ΜΧ 1 (5ος Α΄ Σκέλος / 6ος Β΄ Σκέλος) “Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου αλλά και από την προσπάθειά μου να μαζέψω βαθμούς αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς. Θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα”.
O περσινός πρωταθλητής, αν και δεν κατάφερε να τερματίσει στο πρώτο σκέλος, τερμάτισε δεύτερος στο δεύτερο και απέδειξε πως είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Με εξαιρετική απόδοση ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου αποδεικνύοντας πως το Husqvarna FC250 είναι μια κορυφαία μοτοσυκλέτα στην κατηγορία.

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – Husqvarna FC250

10ος ΜΧ 2 (27ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος): “Είμαι έτοιμος στη συνέχεια να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, έχοντας μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα και μια εκπληκτική ομάδα πάντα στο πλευρό μου. Οι ατυχίες δεν με πτόησαν και αυτό φάνηκε στο δεύτερο σκέλος όπου τερμάτισα δεύτερος. Μένουμε ανεπηρέαστοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και δίνουμε ραντεβού στον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα”.

Η Husqvarna Motul Michelin ΜΧ Τeam θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον δεύτερο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 7 και 8 Μαρτίου στα Τρίκαλα.  

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα από τον αγώνα των Σερρών εδώ.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020, 01:16