Σε έναν εξαιρετικό από πλευράς οργάνωσης αγώνα, που σχεδίασε ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σπάρτης, η ομάδα της KTM SEE Motorex Michelin Acerbis πρωταγωνίστησε στις κύριες κατηγορίες αλλά και στη γενική κατάταξη!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέξιος Ζώρας, που πάνω στο άψογο KTM 350 EXC-F SIX DAYS ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, τόσο στην κατηγορία E2 όσο και στη γενική κατάταξη. Πίσω του στη γενική και πρώτος στην κατηγορία E1 τερμάτισε ο Δημήτρης Βαρσάμης με το κορυφαίο KTM 250 EXC-F SIX DAYS και την τριπλέτα των αναβατών που κατέκτησαν θέσεις στο βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοδωρίδης με το πανίσχυρο KTM 500 EXC-F, που ήταν τρίτος στην Ε3. Το καρέ των επιτυχιών έκλεισε ο Γιάννης Χασάπης, όντας τέταρτος στην Ε2 με ένα KTM 350 EXC-F. Επιπλέον, ο Μιχαήλ Ντουζένης (KTM 250 EXC-F) τερμάτισε 3ος στην E1 και 4ος γενικής. Οι δύο «βετεράνοι» Θανάσης Γκαγκανάτσιος και Μιχάλης Μιμίκος κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία ES με KTM 350 EXC-F, συμπληρώνοντας τον πορτοκαλί θρίαμβο του αγώνα της Σπάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλέξιος Ζώρας – 1ος Ε2 / 1ος γενικής: «Ο αγώνας της Σπάρτης ήταν πολύ απαιτητικός. Οδήγησα χωρίς λάθη με σταθερό ρυθμό και πήρα μια μεγάλη νίκη. Είμαι ευγνώμων απέναντι στην ομάδα της KTM South East Europe και σε όσους με στηρίζουν. Έχει μεγάλη σημασία για εμένα το γεγονός πως έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου ανά πάσα στιγμή. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα με στόχο ακόμη μία νίκη.»

Δημήτρης Βαρσάμης – 1ος Ε1 / 2ος γενικής: «Ήταν ένας πολύ ξεχωριστός αγώνας και όλη η ομάδα της KTM SEE τον χειρίστηκε ιδανικά. Ήταν απαιτητικός και κάθε λάθος μετρούσε διπλά. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και ελπίζω σε ανάλογες εμφανίσεις στους αγώνες που ακολουθούν.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργος Θεοδωρίδης – 3ος Ε3 / 8ος γενικής: «Η καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη προσμονή για τον αγώνα της Σπάρτης. Η κατάλληλη προετοιμασία μου με έφερε στην 1η θέση της Ε3 έως και την έκτη ειδική. Το πάθος και η δίψα για τη νίκη δεν με άφησαν να διαχειριστώ σωστά το πλεονέκτημά μου τερματίζοντας 3ος στην κατηγορία και 8ος γενικής. Στη Βέροια θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Η ομάδα της KTM SEE είναι ιδανική για κάθε αγωνιζόμενο που θέλει να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες. Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σπάρτης για την οργάνωση του αγώνα και την άψογη φιλοξενία.»

Στάθης Κοσμίδης – team manager: «Σε έναν πάρα πολύ καλό αγώνα οι αναβάτες της ΚΤΜ ανέβηκαν στο βάθρο όλων των κατηγοριών και της γενικής κατάταξης. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις όμορφες μάχες που μας χάρισαν και ένα μεγάλο μπράβο στον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Σπάρτης για την άρτια οργάνωση του αγώνα και την άψογη φιλοξενία. »

Επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος στις 13 Οκτωβρίου στη Βέροια!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης