Το Π.Π. Enduro ξεκίνησε με διήμερο αγώνα στον Ωρωπό Αττικής, από τον οποίο η πολυπληθής ομάδα της ΚΤΜ Michelin Motomarket Motorex έφυγε με πρωτιές και πολλές θέσεις στο βάθρο και σε όλες τις κατηγορίες.

Ήταν ένας αγώνας που προσέφερε θέαμα και έντονο συναγωνισμό εξαιτίας του απαιτητικού λασπωμένου τερέν, το οποίο συνέθεσαν οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αττική. Απτόητοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι οι αναβάτες της ομάδας έδειξαν για μια ακόμη φορά γιατί οι πορτοκαλί μοτοσυκλέτες είναι από τις καλύτερες σε οποιουδήποτε είδους χωμάτινο στίβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ος Αγώνας

Ο καιρός δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αναβατών, αλλά απτόητος ο Αλέξης Ζώρας (ΚΤΜ 350 EXC-F Six Days) πρώτευσε στην κατηγορία Ε2, ενώ ταυτόχρονα πλασαρίστηκε στην 4η θέση της γενικής. Στην Ε1 ο Δημήτρης Βαρσάμης (KTM 250 EXC-F Six Days) κατετάγη 5ος, ενώ στην Ε3 ο Γιώργος Θεοδωρίδης (ΚΤΜ 500 EXC-F) τερμάτισε 4ος. Στην ES, ο αειθαλής Μιχάλης Μιμίκος, άκρως ανταγωνιστικός και στο Enduro, ήταν 2ος με KTM 300 EXC TPI Six Days.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2ος Αγώνας

Ο καιρός μπορεί να βελτιώθηκε, όμως το τερέν εξακολουθούσε να είναι βαρύ και απαιτητικό. Οι αναβάτες της KTM έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τα εξαιρετικά αποτελέσματα να δικαιώνουν τις προσπάθειές τους. Ο Αλ. Ζώρας έδειξε πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της Ε2, κατακτώντας ακόμα μία νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ήταν πολύ γρήγορος και κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της γενικής κατάταξης, ολοκληρώνοντας ένα ιδανικό ντεμπούτο πάνω στην ΚΤΜ 350 EXC-F Six Days. Μια ανάσα από το βάθρο βρέθηκε και ο Γιάννης Χασάπης με την KTM 350 EXC-F στην ίδια κατηγορία, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Εκπληκτική επίδοση και από τον Γιώργο Θεοδωρίδη στην Ε3, o οποίος κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου με το ΚΤΜ 500 EXC-F. O Μιχάλης Μιμίκος (KTM 300 EXC TPI Six Days) στο δεύτερο αγώνα ανέβηκε στην κορυφή της κατηγορίας ES, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο. Ο Δημήτρης Βαρσάμης ήταν 5ος στην Ε1 με την KTM 250 EXC-F Six Days και εξαιρετικές εμφανίσεις εγιναν από τον «μικρό» της ομάδας, που ανοίγει τα φτερά του στους αγώνες Enduro. Ο Γρηγόρης Καρίμαλης (Husqvarna), ενώ ήταν 2ος στον πρώτο αγώνα, κατάφερε την Κυριακή να «πάρει» την κατηγορία EN, εντυπωσιάζοντας με την οδήγησή του στο δύσκολο τερέν.

Ο φετινός μαραθώνιος, που αποτελείται από επτά αγώνες, μόλις ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της KTM και η συνέχεια, που θα δοθεί μέσα στο Μάρτιο στις Σέρρες, αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης