Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Formula Saloon είναι η πιο δυνατή κατηγορία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Σε αυτήν την κατηγορία τα Κώστας Πατσουρέας: Όσοι δεν μπορούν να τρέξουν γρήγορα να πάνε να κάνουν…. συγκρουόμενα στο λούνα παρκδυνατά αυτοκίνητα ξεπερνούν τους 600 ίππους, νούμερο που ζαλίζει τον καθένα ο οποίος μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει στην πράξη… Λογικό είναι το θέαμα να είναι συναρπαστικό κάτι που αναζητά και ο φίλαθλος κόσμος.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορα για την συγκεκριμένη κατηγορία ενώ ορισμένοι ζητούν ακόμα και την μείωση των… ιπποδυνάμεων εξαιτίας της επικινδυνότητας όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, και η… κουτσή Μαρία γνωρίζει πως οι αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι επικίνδυνοι ενώ ο κόσμος ζητά την ταχύτητα και τους γρήγορους οδηγούς. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεκαετίες μετά, οι φίλαθλοι αναπολούν συχνά την κατηγορία Group B, τότε που τα… άλογα ήταν υπερβολικά πολλά και ο κόσμος μαζευόταν κατά χιλιάδες για να τα απολαύσει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Κώστα Πατσουρέα στην κάμερα του zougla.gr

Ο κόσμος θέλει θέαμα…
Για το θέμα αυτό μίλησε στην κάμερα του zougla.gr o πρωταθλητής αναβάσεων 2015 στην κατηγορία Formula Saloon, Κώστας Πατσουρέας.

Ο αγαπημένος των θεατών που έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ σε χρόνους ενώ πρόσφατα σάρωσε και τον αγώνα των πρωταθλητών στην Κύπρο, μίλησε ξεκάθαρα για το θέμα των… αλόγων και της μείωσης τους που κάποιοι έχουν αφήσει να αιωρείται. Ο ίδιος τόνισε πως ο κόσμος θέλει μεγάλες ιπποδυνάμεις, δυνατά αυτοκίνητα και όχι αργά… Μάλιστα πρότεινε και τη λύση σε αυτούς που έχουν στο μυαλό τους αργά αγωνιστικά οχήματα…

*πηγή φωτογραφίας (Facebook – Άρης Μυριδάκης)

Ο Κώστας Πατσουρέας είναι ο πρωταθλητής αναβάσεων 2015 στην κατηγορία Formula Saloon...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης