Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Είναι πρωταθλητής Ελλάδος αναβάσεων στην κατηγορία Ε. Κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα από τον μέχρι πρότινος μόνιμο πρωταθλητή, Λεωνίδα Κύρκο. Ωστόσο το έχει δηλώσει πολλές φορές Η κόντρα Ηλιόπουλου – Κύρκου κρατά τον φίλαθλο κόσμο σε εγρήγορση που δείχνει να το απολαμβάνει…πως θα συνεχίσει να τρέχει όπου τρέχει ο… Λεωνίδας Κύρκος. Ο λόγος για τον Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος συμμετέχει σε αγώνες όχι απλά για να κερδίζει κύπελλα αλλά για να βγαίνει πρώτος έπειτα από ανταγωνισμό και ιδίως όταν πρόκειται για ανταγωνισμό υψηλού επιπέδου.

Η κόντρα τους μπορεί να φτάνει πολλές φορές στα άκρα, ωστόσο ο φίλαθλος κόσμος διψά για μάχες τόσο δυνατών οδηγών. Τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε… εξωαγωνιστικό επίπεδο. αυτό έχει ανάγκη σήμερα και ο κόσμος. Να ξεφύγει από την δύσκολη καθημερινότητα.

Ο Λεωνίδας Κύρκος μετά από πολλά χρόνια έχασε το πρωτάθλημα από τον μεγάλο του αντίπαλο Μάριο Ηλιόπουλο... Λογικό είναι, η όποια κόντρα να συνεχίζεται και να κρατά σε εγρήγορση τους φιλάθλους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημόσια πρόσκληση…
Γι’ ακόμα μία φορά πάντως ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε και μάλιστα δημόσια πως όπου υπάρχει Κύρκος θα… τρέχει. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το ράλι Ακρόπολις  όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο Πόπη Παπαμιχαήλ αν θα τρέξει στο ράλι Ακρόπολις (καθότι είναι και χορηγός του αγώνα – η SeaJets είναι συμφερόντων Μάριου Ηλιόπουλου) ο ίδιος απάντησε: «Λόγο του χρόνου που έχω δεν έχω τη δυνατότητα να τρέξω…»

Δεν χρειάστηκε όμως και πολύ για να αλλάξει γνώμη όταν η ερώτηση απέκτησε και δεύτερο σκέλος «Αν έτρεχε ο Κύρκος θα τρέχατε»; Για να απαντήσει στη συνέχεια: «Αν έτρεχε ο Κύρκος θα έτρεχα. Βάλτε τον να τρέξει, να τρέξω. Όπου τρέχει θα τρέχω…» Ακόμα και οι παρευρισκόμενοι χαμογέλασαν και ορισμένοι χειροκρότησαν δείχνοντας πως τέτοιες κόντρες είναι αυτές που δίνουν πνοή για όσους αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό…

Αναμένουμε την απάντηση του Λεωνίδα Κύρκου έπειτα από την πρόταση που του έγινε…

 

Παρακολουθήστε το σχετικό video….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης