Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε γνωστό πως θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρεία της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Ο Μάριος Ηλιόπουλος (πρόεδρος στο ΣΟΑΑ) σε συνέντευξή Τύπου ανακοίνωσε πως θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου…στην Ελλάδα.

Τους τελευταίους μήνες η ΟΜΑΕ έχει καταρρεύσει γεγονός που οδήγησε μετά από σκέψη και πολλές συζητήσεις, τον σημερινό πρόεδρο του ΣΟΑΑ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων) στην απόφαση να μπει μπροστά και να προσπαθήσει να βγάλει από το… βούρκο το ελληνικό motorsport.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, πρέπει να γίνει πολύ δουλειά για να αλλάξουν τα πράγματα, ωστόσο αν δεν γίνει κάτι τώρα ίσως να μην γίνει ποτέ. Η λέξη που στάθηκε ήταν η λέξη διαφάνεια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο κύρος που πρέπει να έχει μία ομοσπονδία, στον πήχη που πρέπει να μπει πολύ ψηλά αλλά και στην εξέλιξη του αθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά τα χρέη της ΟΜΑΕ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγινε γνωστό πως τα χρέη της ΟΜΑΕ δεν είναι και τόσο…. γνωστά, ωστόσο ακούστηκε πως ίσως φτάνουν και τα 382.000 ευρώ. Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως αναφέρθηκε αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε θέματα διοίκησης και στο management έτσι ώστε να υπάρξει εξέλιξη.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα βάλει υποψηφιότητα με την λέσχη Start Line στις εκλογές που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

 

Δείτε το απόσπασμα που ο Μάριος Ηλιόπουλος ανακοινώνει ότι βάζει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης