Με έναν αγώνα γεμάτο από ευχάριστες εντάσεις και με έντονη την παρουσία θεατών συνεχίστηκε το MiniGP Cup του 2019.

Στη «γρήγορη» πίστα των Μεγάρων οι γνωστοί και μη πρωταγωνιστές του αναπτυξιακού μοτοθεσμού συμπληρώθηκαν ξανά από νέες παρουσίες και έστησαν ένα όμορφο καλοκαιρινό πανηγύρι. Στην πίστα κάρτ λοιπόν του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, στην παιδική κατηγορία KidGP1, ο Σαράντης Γεωργιάδης (ΟΔΜΑΑ, IMR), αν και δυσκολεύτηκε στις δοκιμές, κατάφερε να πάρει μια νίκη αλλά και μια πειστική δεύτερη θέση και έτσι επικράτησε του Νίκου Πιρπιλίδη (ΑΣ Πήγασος, IMR) ο οποίος έκανε το λάθος και έπεσε στο α’ σκέλος τερματίζοντας 4ος, κερδίζοντας όμως στο β’ σκέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο Γεωργιάδης έχει μια βαθμολογική υπεροχή ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς αλλά ο Πιρπιλίδης, αν αποφύγει τα λάθη πρώτα, έχει «δικαίωμα στο όνειρο». Άκρως ικανοποιητική η παρθενική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Καπουντάλη (ΑΡΗΣ, IMR) ο οποίος είχε μια πανέμορφη μονομαχία με την ελάχιστα εμπειρότερη κορασίδα, τη σαφέστατα βελτιωμένη Ιωάννα Κοράκη (ΑΡΗΣ, IMR). Για άλλη μια φορά έκλεψε καρδιές ο  6χρονος(!) Περικλής Καλμπένης (ΑΡΗΣ, Blata), που δεν πτοήθηκε από την «άδικη» πτώση του στο α’ σκέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία MiniGP1, ο διπλός νικητής του 1ου αγώνα Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (ΑΡΗΣ, IMR) συνέχισε με τη φόρα που είχε κατακτώντας 2 ακόμα νίκες, δυσκολότερα ίσως από ότι περίμενε αφού ο «αντίπαλός» του Γιώργος Φασουλάκης (Ομάδα65, IMR), ειδικά στο β’ σκέλος τον πίεσε δεόντως. Μάλλον άκεφος ο πάντα δυναμικός Σπύρος Αντωνίου (ΦΙΑΜ, IMR) ο οποίος δεν απειλήθηκε από τον επανακάμψαντα νεανία Παναγιώτη Κολλάρο (ΑΡΗΣ, Honda), ο οποίος με τη σειρά του κράτησε πίσω του τόσο τον Κορίνθιο Γιάννη Παλιογιάννη (ΜΟΛΠ, Kayo) όσο την έτερη εκπρόσωπο της Πελοποννήσου, την Τριπολιτσιώτισα Κωνσταντίνα Κοράκη (ΑΡΗΣ, IMR).

Στα «μεγάλα παιδιά», στο IMR Cup, ο επιστρέψαντας στην δράση πολυνίκης και κυπελλούχος Γιάννης Λογοθέτης (Ομάδα 65) έβαλε δις την υπογραφή του στις νίκες, αφού ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Γιώργος Φράγκος (Ομάδα 65) πίεσε ιδιαίτερα για τη νίκη μεν, όμως χωρίς να ρισκάρει να χάσει τον έλεγχο της βαθμολογίας. Αψογη πρώτη εμφάνιση για τον Χαλκιδαίο Χρήστο Καλατζή (ΑΣ Πήγασος), που πήρε 2 τρίτες θέσεις μετά από κονταροχτύπημα με τον «παλιό» Νίκο Ζαμπετάκη (Ομάδα 65). Πολύ καλή εμφάνιση και για το μόνιμο θιασώτη του MiniGP Cup και της κατηγορίας Open PitBikes Αντώνη Καλέμη (Ομάδα 65, IMR), ο οποίος πήρε 2 νίκες χωρίς να πιεστεί από το «μηχανικά λαβωμένο» Νίκο Λιόλιο (Ομάδα 65, IMR).

Η διοργανώτρια λέσχη Άρης Α.Σ. Ευχαριστεί τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεγάρων για τη συμπαράσταση και το AutoMoto Patras για τις φωτογραφίες. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο chronotech.gr και τις βαθμολογίες στο minigp.gr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης