Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΟΑΑΒΕ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος) με αποδέκτη την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού και τον Πρόεδρό της Δημήτρη Μιχελακάκη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του ΣΟΑΑΒΕ:

«Τι δεν καταλαβαίνει ο Πρόεδρος της Ο.Μ.Α.Ε.;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το  καινούριο Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. και ο Πρόεδρός της έδωσαν το πρώτο δείγμα γραφής του τρόπου λειτουργίας της νέας διοίκησης.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η θέση και η στάση, κυρίως του Προέδρου, είναι διφορούμενη, μεροληπτική, εμπαθής, διασπαστική  και εκτός του πραγματικού τοπίου των αγώνων.

Δεν γνωρίζουμε τι κόμπλεξ κουβαλάει μαζί του, αλλά το να αγνοεί επιδεικτικά και εντός του Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε. αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό 4Τ (4 Τροχοί), το Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., αυτό κάτι μαρτυρά.

Να εξηγήσουμε λοιπόν στον κύριο Πρόεδρο της Ο.Μ.Α.Ε., που πιθανόν να πιστεύει στην πλήρη επιρροή του στους θεσμούς του  σπορ, ότι το πεδίο του είναι αποκλειστικά οι λέσχες που τον ανέδειξαν και τον ψηφίζουν, και αυτό όχι για πάντα.

Οι σύνδεσμοι ανήκουν στους αγωνιζόμενους, απ’ αυτούς δημιουργήθηκαν, γι αυτούς ενεργούν και θα υπάρχουν για να τους εκπροσωπούν όσο αυτοί το επιθυμούν.

Δεν έχετε λοιπόν καμιά δικαιοδοσία και κανένα λόγο για την ύπαρξη ή όχι των συνδέσμων.

Αντίθετα  οφείλετε να σεβαστείτε την ιστορία των 33 χρόνων προσφοράς και καινοτομιών του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.  καθώς και το γεγονός ότι εκπροσωπεί τους αγωνιζόμενους της Βορείου Ελλάδος.

Περιμένουμε λοιπόν, δείχνοντας από μέρους σας τον ελάχιστο σεβασμό στην ιστορία και την παρουσία του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.  τόσα χρόνια που καθιερώθηκε σαν θεσμός, να προβείτε σε άμεση και δημόσια αποκατάσταση της θέσης του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. και στο εξής να αναφέρεται ισότιμα σ’ όλες τις ανακοινώσεις της Ο.Μ.Α.Ε. που αφορούν τους Συνδέσμους Οδηγών».


O Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης…

Η απάντηση του Προέδρου

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Δημήτρη Μιχελακάκη, ο οπίος έκανε ένα πρώτο σχόλιο καθώς όπως μας διαβεβαόιωσε την ερχόμενη Δευτέρα (8 Σεπτεμβρίου) θα βγει επίσημη ανακοίνωση: «Αν ο ΣΟΑΑΒΕ εκπροσωπεί την Βόρειο Ελλάδα, τότε ποιος εκπροσωπεί τη Νότια, τις νήσους του Ιουνίου και του Αιγαίου, τις Σποράδες, Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα»;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης