Οι αγώνες αυτοκινήτου απευθύνονται κυρίως στους άντρες και φαντάζει κάπως… περίεργο όταν βλέπουμε γυναίκες να τρέχουν ή να κάθονται στο μπάκετ του συνοδηγού. Αν και το φαινόμενο δεν είναι και πρωτόγνωρο, έχουμε πολύ καιρό να δούμε ένα αμιγώς γυναικείο πλήρωμα να τρέχει σε αγώνα του πανελληνίου κυπέλλου ασφάλτου.

Πολύ καιρό έχουμε να δούμε αμιγώς γυναικείο πλήρωμα σε αγώνα αυτοκινήτου Αγώνας με Nissan Micra
Σύμφωνα με την λίστα των συμμετεχόντων που θα τρέξουν στο 35ο ράλι Παλάδιο το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, θα κάνει την εμφάνιση του και το πλήρωμα που αποτελείται από την Γεωργία Μαυροπούλη και την Αργυρώ Βλαχοπούλου. Οι δύο γυναίκες με πολύ διάθεση και έχοντας στα χέρια τους ένα Nissan Micra κλάσεως Ν2 θα προσπαθήσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα θα έχουν αριθμό συμμετοχής το 45 ενώ θα τρέξουν εναλλάξ από τη θέση οδηγού – συνοδηγού για να ευχαριστηθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ταχύτητα και την έκρηξη αδρεναλίνης.

Για να δείτε τη λίστα των πληρωμάτων που θα τρέξουν στο 35ο ράλι Παλάδιο πατήστε ΕΔΩ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γεωργία Μαυροπούλη (αριστερά) είναι κόρη του παλιού αγωνιζόμενου Θόδωρου Μαυροπούλη ενώ η Αργυρώ Βλαχοπούλου γυναίκα του αγωνιζόμενου Αλέξανδρου Ποτουρίδη....

Με τέτοια μητέρα αλλά και πατέρα το μήλο (ο γιος) μάλλον κάτω από τη μηλιά θα πέσει...
 

 

Διαβάστε επίσης: Με το “Παλάδιο” πέφτει η αυλαία των ασφάλτινων ράλι

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης