Φωτογραφίες: CP Productions

Συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις, η ομάδα της Husqvarna είδε τους αναβάτες της να ανεβαίνουν στο βάθρο των δύο κορυφαίων κατηγοριών motocross στην πίστα των Γιαννιτσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φλερτάροντας με την πρωτιά στην κατηγορία των 250cc ήδη από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο Αλέξης Γεωργαντάς ήταν για μία ακόμα φορά δεύτερος στην τελική κατάταξη της ΜΧ2 στα Γιαννιτσά. Πάνω στη νέα του Husqvarna FC250, ο αναβάτης από την Κατερίνη είχε ένα πολύ καλό πρώτο σκέλος τερματίζοντας δεύτερος. Παίρνοντας την εκκίνηση στο δεύτερο σκέλος, ο Αλέξης επέλεξε να κάνει προσεκτικό αγώνα, τερματίζοντας έτσι τρίτος. Για τον έτερο εκπρόσωπο της ομάδας Φραγκίσκο Ζούνη, το Σαββατοκύριακο στα Γιαννιτσά έκλεισε με θετικές εντυπώσεις. Σημαντικό για τον αναβάτη από τη Ρόδο ήταν το γεγονός πως κατάφερε να μείνει κοντά με το μικρό γκρουπ των πρωτοπόρων στα σκέλη της κατηγορίας. Ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην έκτη θέση, ο Φραγκίσκος συνεχίζει τη δουλειά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αποτελώντας και πάλι έναν από τους πρωταγωνιστές στην κορυφαία κατηγορία ΜΧ1, ο Άρης Τσαρνάς με τη Ηusqvarna FC 450 χάρισε το δεύτερο τερματισμό στο βάθρο στην ομάδα. Έχοντας σταθερή επίδοση στα σκέλη της κατηγορίας, ο αναβάτης από την Κω έκλεισε τον αγώνα των Γιαννιτσών με δύο τρίτες θέσεις και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της ΜΧ1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Husqvarna Motul Michelin MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 14-15 Απριλίου, με τον τέταρτο κατά σειρά φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross να πραγματοποιείται στη Χαλκίδα.

Αποτελέσματα 

ΜΧ1 – Τελική Κατάταξη
1. Κουζής, 2. Eddie Hjortmarker, 3. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna) 

ΜΧ2 – Τελική Κατάταξη
1. Λυρίου (ΚΤΜ), 2. Γεωργαντάς (Husqvarna), 3. Μπετίνης …6. Ζούνης (Husqvarna)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης