Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής του Ράλι Ακρόπολις ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 09:12
Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής του Ράλι Ακρόπολις ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Στις 9-12 Σεπτεμβρίου 2021, οι κορυφαίοι οδηγοί ράλι του κόσμου θα βρίσκονται στην Ελλάδα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει έπειτα από 8 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να παρέχει πλήρη ιατρική υποστήριξη.

Ως Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner), ο όμιλος θα προσφέρει ιατρική κάλυψη, διακομιδή και παροχή πρώτων βοηθειών, σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που θα προκύψουν, για όλους (συμμετέχοντες αθλητές, θεατές, εθελοντές, κ.λπ.), καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Γι΄ αυτούς τους σκοπούς, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρέχει ιατρικό εξοπλισμό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επανδρωμένα ασθενοφόρα, καλύπτοντας έτσι τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Με αφορμή την ανάληψη του κρίσιμου ρόλου του ομίλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC, ήταν μία Εθνική προσπάθεια στην οποία ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μοναδικός ελληνικός όμιλος υγείας της χώρας μας, δε θα μπορούσε παρά να συμμετάσχει ενεργά. Είναι τιμή για εμάς, για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης, η οποία και σηματοδοτεί την δυνατή επιστροφή της χώρας μας στο διεθνές προσκήνιο, μετά την περίοδο της παρατεταμένης κρίσης και έχει σαν στόχο να προβάλει τη χώρα μας διεθνώς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράλι Ακρόπολις :«Έφοδος» στην ειδική διαδρομή «Ταρζάν»

Ο 20χρονος Kalle Rovanpera έγινε ο νεότερος νικητής στο WRC

Επίσημα στο WRC το Ράλι Ακρόπολις και το 2022

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021, 09:12