Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο πρωταθλητής αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon Μάριος Ηλιόπουλος θα τρέξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην ανάβαση της Πορταριάς με ένα καινούργιο αγωνιστικό… όπλο όπως άλλωστε ο Με Ford Focus WRC θα τρέξει στην ανάβαση Πορταριάς ο πρωταθλητής Μάριος Ηλιόπουλος…ίδιος έκανε γνωστό.

Πρόκειται για ένα Ford Focus WRC με πάρα πολλά άλογα (ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο… αριθμός) που αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χιλιάδων φιλάθλων που θα βρεθούν στο βουνό των Κενταύρων το διάστημα 8-9 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον ο γνωστός και δημοφιλής «Mario» θα μισθώσει λεωφορείο από την περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου οι φίλοι των αγώνων να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη  ανάβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετοιμοπόλεμο... δια χειρός Μελέτη Καρακετίδη το νέο αγωνιστικό Ford Focus WRC που έφερε στην Ελλάδα για να τρέξει ο Μάριος Ηλιόπουλος

Η ανακοίνωση του Μάριου Ηλιόπουλου.

 
«Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Είναι γεγονός ότι μετά το ατύχημα στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου πέρασα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συλλογισμού, προβληματισμού και σκέψεων.

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα σχόλια και φήμες σχετικά με το αν θα συνεχίσω να συμμετέχω στους αγώνες Αναβάσεων και επειδή θεωρώ ότι έχω ηθική υποχρέωση έναντι όλων των φίλων και θεατών που ενδιαφέρονται για μένα και θέλουν επίμονα να μάθουν νέα μου, σας ενημερώνω εσάς πρώτα από οποιονδήποτε ότι τελικά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στην Ανάβαση Πορταριάς στην ομάδα Formula Saloon με ένα FORD FOCUS WRC.

Η προετοιμασία του FORD FOCUS είναι σε εξέλιξη και θα είναι έτοιμο στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που δείχνετε την αγάπη σας στο πρόσωπο μου, με ένα χαιρετισμό, με ένα νεύμα, ένα χαμόγελο ή ένα απλό….. γεια σου Μάριο….. και με κάνατε να πάρω αυτή την δύσκολη απόφαση να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μένα αλλά και για όλους εσάς που νοιάζεστε και νιώθω ότι έχω δίπλα μου ουσιαστικά, είτε νοητά είτε με την φυσική σας παρουσία που μου δίνει διπλή χαρά.

Ραντεβού λοιπόν στην Πορταριά στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου με όλους εσάς που αγαπώ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Μάριο»

 
Οι φίλαθλοι αποθεώνουν σε κάθε αγώνα τον Μάριο Ηλιόπουλο και αυτός με τη σειρά του, τους το ανταποδίδει...


Η ανακοίνωση για την εκδρομή

«Αυθημερόν εκδρομή στην Πορταριά από την Θεσσαλονίκη για τους φίλους του Μάριο που συμμετέχει στην Ανάβαση με Ford FOCUS WRC στην κατηγορία Formula Saloon.

Τα πρώτα 50 άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την Ανάβαση Πορταριάς στο Πήλιο στις 9 Σεπτεμβρίου 2018, όπου ο Μάριο εκτός από την δωρεάν μετάβαση θα σας προσφέρει πρωινό σάντουιτς και μεσημεριανό γεύμα μετά το τέλος της Ανάβασης.

Για την μεταφορά σας θα υπάρχει πούλμαν που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής 09/09/2018 από το Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ζαγκλιβερίου) και στη συνέχεια θα περάσει και από το κέντρο της Θεσσαλονίκης (Οδός Λαγκαδά 13 – Περιοχή Βαρδάρη πλησίον Ξενοδοχείου Anatolia) με προορισμό την Πορταριά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται συμπληρώνοντας τη φόρμα στην διεύθυνση που ακολουθεί.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePJE-zmh75pi8cZNRtCR7c2U9V5i1YLDCIgcK5hXTt0HPvgw/viewform

Παρακαλούμε πολύ να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι είναι βέβαιοι ότι θα παρευρεθούν στην εκδρομή, για να μην στερήσουμε την δυνατότητα αυτή από κάποιους άλλους που θέλουν να έρθουν στην ανάβαση Πορταριάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης