Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδος διεξάγεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο 3ος γύρος του Dirt Games,ενός θεσμού με πολύ… χώμα στον οποίο συμμετέχουν χωμάτινες φόρμουλες Συνολικά 35 οδηγοί θα αγωνιστούν με χμάτινες φόρμουλεςκαι αγωνιστικά αυτοκίνητα που προσφέρουν άπλετο θέαμα.

Συνολικά 35 οδηγοί θα δώσουν το παρών όπου 17 από αυτούς θα εμφανιστούν με χωμάτινες φόρμουλες. Στα 650 κ.εκ., ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος (Lahoz Speedcar 2) πάει στη Χαλκίδα με στόχο να ξεφύγει και άλλο στην βαθμολογία, ωστόσο το έργο του θα είναι δύσκολο, έχοντας να αντιμετωπίσει τους Γιώργο Ζυμαρίδη (SR Kartcross), Γιάννη Χεκιμιάν (Speedcar Xtrem), Γιώργο Μπάσδελη (Lahoz Speedcar 2), Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο (SR Kartcross) και Λάμπρο Αθανασούλα (SR Kartcross).

Πολύ χώμα και θέαμα έχουν οι αγώνες Dirt Games

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόντρες…
Στα 750 κ.εκ., ο Γιώργος Ζυμαρίδης (Speedcar Xtrem) θα έχει ωραία κόντρα με τον Χαράλαμπο Γαζετά (Speedcar Xtrem), ενώ και οι Μιχάλης Τακιδέλης (Speedcar Xtrem) και Βασίλης Παπαφιλίππου (Speedcar Xtrem) θα διεκδικήσουν τη διάκριση. Ανοιχτά είναι τα μέτωπα στην κατηγορία Open, με τον πρωτοπόρο Επαμεινώνδα Καρανικόλα (Autocross 4×4) να θέλει τη νίκη για να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Οι Πάνος Αποστόλου (Kartcross Open) και Ανδρέας Μπάσδελης (Lahoz Speedcar 2) θα καταδιώξουν τον επικεφαλής της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια (10.30) και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει ο αγώνας. Το μήκος της πίστας ανέρχεται στα 2.300 μέτρα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές ενώ όσοι βρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα extreme test drive με το τελευταίας γενιάς Subaru Forester.

Για να δείτε τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

 
H αφίσα του αγώνα
Κατά τη διάρκεια του event οι θεατές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν και δοκιμές (test drives) με το νέο Subaru Forester

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης