Δύο Έλληνες στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Autocross

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 12:01
Δύο Έλληνες στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Autocross

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία ο μεγάλος τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Autocross και δύο Έλληνες οδηγοί θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους οδηγούς του είδους.

Ο λόγος για τον περυσινό κυπελλούχο Γιώργο Ζυμαρίδη και τον εφετινό διεκδικητή του τίτλου Παναγιώτη Ρουστέμη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με μονοθέσια Livelife TN5 και Planet KartCross K3 αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Ζυμαρίδης θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό της Ιταλίας

 

Οδηγοί από 13 χώρες

Το Grand Finale, όπως το αποκαλούν, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Maggiora Offroad Arena, η οποία βρίσκεται έξω από το Μιλάνο, στην επαρχία Navarra, ενώ συνολικά θα τρέξουν 107 οδηγοί από 13 χώρες.

Ο εφετινός διεκδικητής του τίτλου στα Dirt Games Παναγιώτης Ρουστέμης θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα

 

Κορυφαίοι οδηγοί

Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ο πρωταθλητής Ισπανίας το 2017, Ivan Pina Chinchilla, ο επικεφαλής εφέτος στον ίδιο θεσμό Javier Lucena Ortega, ο Γάλλος πρωταθλητής Vincent Priat, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος Marcello Gallo, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του τσεχικού θεσμού Petr Dolezal κ.ά.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019, 12:01