Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρόπος που η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού προωθεί τους αγώνες στην Ελλάδα φαίνεται Ανάβαση Αιγείρας και Ταχύτητα στη Ρόδο δε θα διεξαχθούν γιατί δεν υπάρχουν… οδηγοί! πως δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα στην οικογένεια των αθλητών που έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή αγώνων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάβαση της Αιγείρας όπως και ο πρωταθληματικός αγώνας ταχύτητας στη Ρόδο.

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιες οι λέσχες, οι συμμετέχοντες δεν ήταν αρκετοί με αποτέλεσμα να αναβάλλουν τους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που κάποιοι προσπαθούν να διοργανώσουν αγώνες και δεν τα καταφέρνουν λόγω έλλειψης συμμετοχών υπάρχουν και σοβαροί 'νέοι παίχτες' που τους ανοίγουν τα μάτια και πάνε μπροστά αγκαλιάζοντας αγωνιζόμενους, θεατές και Μέσα, όπως για παράδειγμα τα Dirt Games (στη φωτογραφία ο Γιώργος Ζυμαρίδης)

Νέες ιδέες, νέοι αγώνες, νέα μυαλά
Στην αντίπερα… όχθη ένας άλλος θεσμός, τα Dirt Games δείχνουν ανοδική τάση λόγω διαφορετικής Άν έχεις όρεξη και πάθος πας μπροστά… προσέγγισης τόσο σε αθλητές όσο και σε θεατές.

Στον τελευταίο μάλιστα αγώνα της Χαλκίδας οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 35, ενώ οι οργανωτές έδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρουν μόνα τα χρήματα από τις συμμετοχές αλλά και η προβολή του αγώνα!

Τελικά ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία ενώ η οργάνωση με τη σειρά της και έδειξε – απέδειξε πως μπορεί μέσα στην κρίση να διεξαχθούν καλοί, οικονομικοί και πάνω από όλα θεαματικοί αγώνες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης