Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

πηγή φωτογραφιών: zougla.gr & Karditsa HF Racing Club


Με την ανάβαση της Μοσχοκαρυάς (λίγο έξω από την πόλη της Λαμίας) συνεχίστηκε σήμερα το πανελλήνιο Οι δυνατές συμμετοχές και ο καλός καιρός έφεραν κόσμο στο βουνό… πρωτάθλημα αναβάσεων.

Στον δεύτερο γύρο του θεσμού, οι συμμετοχές μπορεί να ήταν λίγες όμως η ποιότητα ήταν αυτή που ικανοποίησε τους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην ειδική διαδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνδυασμός, καλού καιρού, δυνατών αυτοκινήτων και.. λίγων συμμετοχών είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί στην ώρα του ο αγώνας και οι θεατές να καθίσουν και στα δύο σκέλη χωρίς… γκρίνια.

Ο Παναγιώτης Σολδάτος δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης από αγώνα σε αγώνα. Στην ανάβαση Μοσχοκαρυάς κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα...

 

Σούπερ θέαμα

Πρώτη νίκη για τον Σολδάτο με Ford Fiesta…Η κατηγορία Formula Saloon ήταν αυτή που ανέβασε το ενδιαφέρον στα ύψη, κυρίως με τα super cars και τα δύο τέρατα της Ford. Νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Σολδάτος με Ford Fiesta 2.0 turbo o οποίος έδειξε να βρίσκεται σε καλή φόρμα.

Χωρίς λάθη εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος στο πρώτο σκέλος και έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να σημείωσε ρεκόρ και απόλυτο χρόνο στο δεύτερο σκέλος αλλά τα προβλήματα στο πρώτο ανέβασμα δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει άλλη μία νίκη

Ρεκόρ αλλά ατυχία…

Από την πλευρά του ο “Mario” τερμάτισε στην δεύτερη θέση με Ford Focus ST170, έχοντας πετύχει τον κορυφαίο χρόνο στο δεύτερο σκέλος που ήταν και ρεκόρ για τη συγκεκριμένη ανάβαση.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με την εντυπωσιακή οπτικά και ακουστικά Ferrari 458.

Lamborghini Huracan και Ferrari 458.  Πολύ ψηλό επίπεδο!

 

Είχε έξοδο το Lamborghini..

Εκτός κατάταξης βρέθηκε η Lamborghini Huracan του “Samino” έπειτα από έξοδο που είχε στο πρώτο O “Samino” είχε έξοδο αλλά δεν τραυμάτισε σοβαρά την Huracan… σκέλος. Η ζημιά δεν ήταν μεγάλη και το ιταλικό super car κατάφερε να ανέβει έπειτα από προσπάθεια της ομάδας το δεύτερο σκέλος ικανοποιώντας τους θεατές που βρέθηκαν στο βουνό.

Στην κατηγορία Ν, οι, Καραδήμας, Θέος και Σμυρναίος συμπλήρωσαν το βάθρο. Αξίζει να αναφερθούμε και στη συμμετοχή των Υφαντή και Δήμου που πρόσφεραν άπλετο θέαμα με το… πλάι!

Η συνέχεια του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαΐου με την ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος».

 

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ

 

Το Ford Focus ST170 του Μάριου Ηλιόπουλου...

 

Χαμόγελα για τον Παναγιώτη Σολδάτο και την ομάδα του

 

Στην ανάβαση της Μοσχοκαρυάς με τον... άρχοντα της λαμαρίνας στη Λαμία Σάκη Κακαβά!

 

Η άτυχη στιγμή με την έξοδο της Lamborghini Huracan

 

H Ferrari 458 του Παναγιώτη Ηλιόπουλου

 

To Skoda Fabia του Ιορδάνη Κωνσταντινίδη είναι... τρίθυρο!

 

Ο Λαμιώτης Βασίλης Αντωνολουκάς έτρεξε με Mitsubishi EVO 8...

 

Δεξιά ο Νικόλας Περατινός, στη μέση ο Γιώργος Περατινός (που κέρδισε και τα δικίνητα στη FS) και αριστερά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

 

Επί το έργον η ομάδα της Αγωνιστικής Λέσχης Λαμίας...

 

Είχε αρκετό κόσμο στο βουνό...

 

Άφθονο θέαμα και με το... πλάι!

 

Ο Καραδήμας ήταν ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Ν

 

Εντυπωαιακό αυτοκίνητο - κόσμημα για τους ελληνικούς αγώνες...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης