Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Επαμεινώνδα Φατούρου και του Προέδρου του ΣΟΑΑ Μάριου Ηλιόπουλου, άναψε το πράσινο φως για την επανέναρξη των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα από τις 7 Ιουνίου. 

H επανέναρξη των αγώνων αυτοκινήτου θα γίνει χωρίς θεατές

Χωρίς θεατές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr η διεξαγωγή τους θα γίνει χωρίς θεατές, ενώ Αγώνες θα δούμε από τις 20 Ιουνίου και μετά…προτεραιότητα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να ενεργοποιηθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, κίνηση που ήδη έχει γίνει από την ΟΜΑΕ. Επίσης άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τα Σωματεία προκειμένου να εξεταστεί το νέο πρόγραμμα που θα ισχύσει.

Σε κάθε περίπτωση οι αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν πριν τις 20 Ιουνίου ενώ θα πρέπει να τηρούνται τα ιατρικά πρωτόκολλα. Μάλιστα η Ομοσπονδία αυτοκινήτου θα ανακοινώσει  σύντομα τα καινούργια υγειονομικά πρωτόκολλα (σε συνεργασία με την υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ), που θα είναι ξεχωριστά για κάθε μορφή αγώνα και δεν θα ισχύει το υπάρχον που αφορά στις προπονήσεις.

Ίσως και μέσα στον Ιούνιο δούμε αγώνα του πρωταθλήματος αναβάσεων

Ποιοι αγώνες θα γίνουν σίγουρα

Σίγουροι αγώνες οι οποίοι μπορεί να διεξαχθούν άμεσα μπορούν να θεωρηθούν το ράλι των Ιωαννίνων, κάποια ανάβαση (δύσκολα η Ριτσώνα μέσα στο καλοκαίρι), αγώνας ταχύτητας στα Μέγαρα και αγώνας καρτ.  

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας που θα δώσει στη δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες.

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Photo Rally Press

 

Πριν τις 20 Ιουνίου δεν θα διεξεχθεί κανένας αγώνας...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης