Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων είναι ο θεσμός που καταφέρνει να συγκεντρώνει κορυφαίες συμμετοχές και να κεντρίζει το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την εφετινή χρονιά θα διεξαχθούν οκτώ αγώνες και εξ αυτών στην τελική βαθμολογία θα μετρήσουν οι έξι.

Η βαθμολογική διαφορά προσφέρει ασφάλεια στον Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος χρειάζεται μία δεύτερη θέση σε δύο αγώνες για να κατακτήσει τον τίτλο

Πού θα κριθεί ο τίτλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί έξι αγωνιστικές συναντήσεις και η μάχη του τίτλου στην κορυφαία κατηγορία Τα αυτοκίνητα της FS είναι κοντά στους 500 ίππους…Formula Saloon ενδεχομένως να κριθεί και στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στον Αχλαδόκαμπο το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου.

Φαβορί είναι οι Μάριος Ηλιόπουλος και Παναγιώτης Σολδάτος, οι οποίοι θα… κοντραριστούν έχοντας στα χέρια τους τα πολύ δυνατά Ford Focus και Ford Fiesta, αντίστοιχα.

 

To... όπλο του πρωταθλητή Ελλάδος επιμελείται ο Μελέτης Καρατεκίδης

Η ασφάλεια της… διαφοράς

Μία δεύτερη θέση και… τίτλοςΦαβορί παραμένει ο πρωταθλητής του 2018 Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος αυτήν τη στιγμή προηγείται με 136 βαθμούς έναντι 101 που έχει αποσπάσει ο Παναγιώτης Σολδάτος. 

Η διαφορά αυτή, σε συνδυασμό με το βαθμολογικό σύστημα της ομοσπονδίας, προσφέρει ασφάλεια στον «Mario», που χρειάζεται μόλις μία δεύτερη θέση σε δύο αγώνες για να κατακτήσει και τυπικά ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Σολδάτος τρέχει με Ford Fiesta

Τέσσερις νίκες ο Ηλιόπουλος

Να σημειώσουμε πως ο αγαπημένος των θεατών και πολύ εκδηλωτικός οδηγός Μάριος Ηλιόπουλος έχει Ραντεβού σε Αχλαδόκαμπο και Πιτίτσα…κερδίσει εφέτος σε Διόνυσο, Κύμη, Ριτσώνα και Ομαλό, ενώ ο Παναγιώτης Σολδάτος μετρά δύο νίκες σε Μοσχοκαρυά και Πορταριά.

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με την ανάβαση Πιτίτσας το διάστημα 9-10 Νοεμβρίου. Το σίγουρο είναι πως σε λίγες ημέρες θα απολαύσουμε πολύ… θέαμα.

 

Όχι δεν είναι οφθαλμ απάτη, αλλά ο “Mario” στον… αέρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης