Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν νομίζετε πως μόνο στο ποδόσφαιρο οι διαιτητικές αποφάσεις προκαλούν βία γελιέστε. Τρανταχτό Ξύλο δεν πέφτει μόνο στο… ποδόσφαιροπαράδειγμα που κάποιοι προσπάθησαν να αποκρύψουν αλλά έχει βουίξει η οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ο ξυλοδαρμός του Λώρη Μελετόπουλου.

Ο συγκεκριμένος είναι ο πρώην συνοδηγός του Άρη Βωβού και σε πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος (Εαρινό ράλι που διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαΐου) εκτελούσε χρέη παρατηρητή και ήταν πρόεδρος αγωνοδικών. Η απόφαση να ρίξουν ποινή σε αγωνιστικό πλήρωμα επειδή έφερε διαφορετική πολαπλή εισαγωγής από την προβλεπόμενη που αναφέρει ο κανονισμός άναψε τα… αίματα, μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Λώρης Μελετόπουλος ήταν πρόεδρος αγωνοδικών στον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βρισιές και χειροδικία

Αρχικά ο συνοδηγός απευθύνθηκε με έντονο ύφος σε αγωνοδική λέγοντας χαρακτηριστικά: «βρε μ…σμένο τι Η ποινή εκνεύρισε τον συνοδηγό που έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες… αποφάσεις είναι αυτές που παίρνετε;» για να ακολουθήσει και αντίστοιχη στον Λώρη Μελετόπουλου που ακολουθούσε. Ο τελευταίος απάντησε στις προσβλητικές εκφράσεις με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο συνοδηγός και να του επιτεθεί με μπουνιές. Οι παρευρισκόμενοι χώρισαν τους δύο άντρες και ο πρόεδρος των αγωνοδικών πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του και να αποχωρήσει.

Το περιστατικό καταδίκασε και ο διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί, Στράτης Χατζηπαναγιώτου που έγραψε στη σελίδα του στο FB «Για τα ευτράπελα, τις υπερβολές και την αστοχία εφ όλης της ύλης με συμπεριφορές που δεν μας ταιριάζουν…».

Η ανάρτηση του Στράτη Χατζηπαναγιώτου για το περιστατικό...

 

Έχει γνώση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ήδη έχει υπάρξει έκθεση του παρατηρητή για το συμβάν στο γραφείο Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε την ποινή που θα δεχτεί ο… μποξέρ – συνοδηγός του προέδρου της Ομοσπονδίας Δημήτρη Μιχελακάκη.

Για την ιστορία το Εαρινό ράλι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου ήταν ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι και ανέδειξε νικητές τους Γιώργο Κεχαγιά – Σάββα Λευκαδίτη με Ford Fiesta R5.

Οι Μπαντούνας – Σούκουλης με Mitsubishi EVO και Λαινόπουλος – Κολοτούρος με Subaru Impreza συμπλήρωσαν το βάθρο της γενικής κατάταξης.

 

Οι νικητές του Εαρινού ράλι Γιώργος Κεχαγιάς - Σάββας Λευκαδίτης με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5.

 

Εντός ειδικών το θέαμα ήταν υψηλό και ευχάριστο. Εκτός ειδικών υπήρξαν ευτράπελα (στην φωτό το πλήρωμα Νίκος Ντάβαρης - Φίλιππος Τζεφεράκος)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης