Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένας από τους πιο ιστορικούς αγώνες ράλι που καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώνει χιλιάδες
Το 51ο Ράλι ΔΕΘ προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ασφάλτου θεατές στο βουνό θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για το 51ο ράλι ΔΕΘ στο οποίο θα τρέξουν 24 πληρώματα και το καθένα θα δώσουν τη δική του μάχη με το χρονόμετρο στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές που βρίσκονται στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Ο Σωκράτης Τσολακίδης τρέχει με Skoda Fabia R5 της ουγγρικής ομάδας Eurosol και έχοντας την στήριξη των, Traffic Oil, Mr Fast καθαριστικά, DGH ΑΕΒΕ, Kosmocar, Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών, 22 Σουβλάκια και zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο φαβορί

Τσολακίδης και Δήμο τρέχουν με την στήριξη του zougla.grΜεγάλο φαβορί είναι ο Σωκράτης Τσολακίδης ο οποίος θα δώσει το παρών με Skoda Fabia R5. Ο πρωταθλητής Ελλάδος 2017 θα έχει δίπλα του τον Χάρη Δήμο και μαζί θα κυνηγήσουν όχι μόνο την κορυφή αλλά και το θέαμα.

Ακολουθεί ο Γεώργιος Αναπολιοτάκης από την Κρήτη με συνοδηγό τον Αθανάσιο Τσιούκα που, μετά την ατυχία τους στα Ιωάννινα, θα προσπαθήσουν να παραμείνουν στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος Ασφάλτου με ένα Mitsubishi Lancer EVO X.

Ο Γιώργος Αναπολιοτάκης με τον Θανάση Τσιούκα ταξιδεύουν από την Κρήτη για να τρέξουν στο 51ο Ράλι ΔΕΘ με ένα Mitsubishi EVO


Δυνατές συμμετοχές

Με το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά με διαρίθμηση R4 ακολουθούν οι Καρπάνος – Καρπάνος με τον γιο στη θέση του οδηγού και τον… μπαμπά στη θέση του συνοδηγού.

Σε ακόμα ένα ράλι ΔΕΘ θα τρέξει ο Άκης Καλούδης από την Αλεξανδρούπολη με συνοδηγό τον Σάκη Τοπούζη και όπλο ένα Mitsubishi Lancer EVO VIII.

Τα αδέρφια Καρπάνου θα τρέξουν με Mitsubishi EVO


Συμμετοχή και της ΕΛ.ΑΣ.

Με το νούμερο 5 στις πόρτες του συναντάμε την πρώτη συμμετοχή από την Λάρισα με οδηγό τον Γεώργιο Γεροδήμο και συνοδηγό τον Σωτήρη τον Γρηγορίου. Πίσω τους θα πάρει εκκίνηση μία Συμμετοχές από όη την Ελλάδα πλην της… Αθήναςσυμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας με οδηγό τον δεύτερο του πρωταθλήματος Ιωάννη Πλάγο και συνοδηγό τον Άλκη Ρέντη.

Με το νούμερο 7 θα τρέξει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με Citroen ZX και συνοδηγό τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Με το νούμερο 8 στις πόρτες τρέχει ο τρίτος του Πρωταθλήματος Ασφάλτου, Δημήτρης Κτιστάκη από την Κρήτη έχοντας συνοδηγό τον Μανώλη Κτιστάκη.

Ακολουθεί ένα ακόμη πλήρωμα από την Κρήτη με οδηγό τον Ανδρέα Περάκη και συνοδηγό τον Κωνσταντίνο Κουρουγκιαούρη. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο… ιπτάμενος γιατρός Σίμος Θεοφανίδης που θα τρέξει με συνοδηγό τον Λευτέρη Μαύρο.

H επίσημη αφίσα του 51ου Ράλι ΔΕΘ

Εκκίνηση το Σάββατο

Συνολικά θα τρέξουν 24 πληρώματα από Κρήτη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη, ενώ κανένα πλήρωμα από την Αθήνα δεν θα συμμετάσχει, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας προσμετρά στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου.

Συνολικά τα πληρώματα θα τρέξουν σε πέντε ειδικές διαδρομές μήκους 63,35 χιλιομέτρων (αγωνιστικών). Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στην Νότια Πύλη της ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι ειδικές διαδρομές.

 
Για να δείτε τις συμμετοχές του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Οι Σωκράτης Τσολακίδης (αριστερά) και Χάρης Δήμος τρέχουν στο Ράλι ΔΕΘ με στόχο την πρώτη θέση αλλά και για να ικανοποιήσουν τους θεατές που θα βρεθούν στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης