Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 38ου Ράλι Παλάδιο διοργανώνει και φέτος η λέσχη Start Line και αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση Στο φετινό αγώνα θα έχουμε και νυχτερινές ειδικές διαδρομές…για τους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου με επίκεντρο το λιμάνι της Νέας Περάμου και κύριο χαρακτηριστικό του είναι το νυχτερινό δεύτερο σκέλος.

Ο αγώνας προσμετρά στο κύπελλο ράλι ασφάλτου καθώς, στο κύπελλο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Cup 2017, ενώ προσμετρά και στο πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο ράλι ιστορικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φρεσκάρισμα… στις ειδικές διαδρομές
Στη σχεδίαση του αγώνα έχουν γίνει αλλαγές ως προς το «φρεσκάρισμα» των ειδικών διαδρομών σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές. Την κλασσική Σήμερα το βράδυ λήγουν οι συμμετοχές, οπότε  και θα μάθουμε ποιοι τρέχουν!Ψάθα και το Αλεποχώρι που είναι μια νέα ειδική διαδρομή, οι οποίες είναι επαναλαμβανόμενες, από δύο φορές. Επίσης θα διεξαχθεί και το Μελετάκι που θα έχει ανάποδη φορά σε σχέση με πέρυσι και θα επαναληφθεί 4 φορές. Τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα για το 38ο Ράλι Παλάδιο είναι 56,4 χλμ.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη «συνταγή» των τελευταίων ετών το λιμάνι της Νέας Περάμου θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα, ενώ η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου, το βράδυ του Σαββάτου. Παράλληλα στο λιμάνι θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο «Mr KTEO» στη γέφυρα του Ασπρόπυργου.

Οι συμμετοχές λήγουν σήμερα το βράδυ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης