Πρόκειται για τον πιο σκληρό, συναρπαστικό και επικίνδυνο αγώνα αντοχής στον κόσμο. Μια επική μάχη που δοκιμάζει τα όρια ανθρώπων και μηχανών.

Το Ράλι Ντακάρ θα διεξαχθεί μεταξύ 2 και 14 Ιανουαρίου του 2017, με τη συμμετοχή 146 μοτοσυκλετών, 83 αυτοκινήτων, 50 φορτηγών και 37 Quad. Οι αγωνιζόμενοι και τα πληρώματα υποστήριξης θα διανύσουν συνολικά 10.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας κατά σειρά την Παραγουάη, την Βολιβία και την Αργεντινή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος έχει αγωνιστεί στο Ντακάρ, γνωρίζει ότι και μόνο ο τερματισμός είναι θρίαμβος. Το τερέν της Νότιας Αμερικής είναι άγριο και δύσκολο. Δεν δείχνει κανέναν οίκτο, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Toby Price. Χρειάζεται κάτι περισσότερο από δύναμη για να καθαρίσεις την άμμο από τα μάτια, να σκουπίσεις το αίμα από τις μπότες και να σηκώσεις το τρόπαιο. Η νίκη απαιτεί θυσίες και ο Αυστραλός αναβάτης έχει πονέσει πολύ. Τα 27 σπασμένα κόκαλα και ένας σπασμένος λαιμός που θα μπορούσε να τον αφήσει σε ακινησία για την υπόλοιπη ζωή του, τα λένε όλα.

Από την πρώτη φορά που έκανε ποδήλατο σε ηλικία 2 ετών μέχρι την αντιμετώπιση του θανάτου της αδερφής του και του καλύτερού του φίλου, το «Paying the Price» ακολουθεί τον Toby σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, παρουσιάζοντάς την εξέλιξή του από παιδί της επαρχίας στον πρώτο Αυστραλό νικητή του Ντακάρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης