Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια ενός πρωτότυπου αγωνιστικού οχήματος στο περίπτερο της Nissan.

Ο γενικός διευθυντής της Nissan Μάριος Μπαρκής αποκάλυψαν με τον επιχειρηματία Θέμη Χαλκιά το εντυπωσιακό αυτοκίνητο το οποίο έκρυβε ένα ειδικά διαμορφωμένο Nissan Micra.

Το πρωτότυπο αγωνιστικό Nissan Micra Proto παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση αυτοκινήτου...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεργασία με το εξωτερικό

Φουσκωμένο, με πολλές τροποποιήσεις τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές το ιαπωνικό μοντέλο Tο Nissan Micra Proto φορά κινητήρα από Mitsubishi Evolutionέκλεψε την παράσταση στους χώρους της έκθεσης. Ωστόσο δεν έγινε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρωτότυπο το οποίο υλοποίησε η Nissan Χαλκιάς σε συνεργασία με τις εταιρείες Dytco Sport (Proto Cars), Tomson Motorsport και A.M.C. Racing.

Όπως μαθαίνουμε το Nissan Micra Proto ετοιμάζεται να εμφανιστεί στους ελληνικούς αγώνες καθώς πολύ σύντομα θα έχει τελειοποιηθεί και δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες. Το αυτοκίνητο το οποίο φορά κινητήρα από Mitsubishi Evolution παίρνει κανονικά πιστοποίηση για αγώνες (στο εξωτερικό αντίστοιχα αυτοκίνητα τρέχουν στην κατηγορία Group N open) και μπορεί να μετατραπεί εύκολα και προσιτά σε ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό όπλο.

Δείτε το video με το πρωτότυπο Nissan Micra Proto

Προσιτές τιμές…

Αν έχεις μοτέρ και μηχανικά μέρη με 20.000 ευρώ έχεις καινούργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο…Η δημιουργία του Nissan Micra Proto γεννήθηκε για να μπορούν πολλοί οδηγοί αγώνων να αποκτήσουν ένα πολύ δυνατό και σύγχρονο αγωνιστικό όπλο σε προσιτή τιμή.

Για παράδειγμα, όποιος θέλει να το αποκτήσει θα μπορεί με 20.000 ευρώ να κάνει δική του το Micra Proto και να τοποθετήσει τα μηχανικά μέρη από ένα Mitsubishi EVO που ήδη έχει στην κατοχή του.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορεί να το αποκτήσει πληρώνοντας το ποσό των 70.000 – 80.000 ευρώ, ανάλογα με τα έξυτρα που θέλει να τοποθετήσει.

Το πρωτότυπο βρέθηκε σε ένα υπόγειο γκαράζ και φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να σας το παρουσιάσουμε για να πάρετε μία πρώτη γεύση από το νέο αγωνιστικό όπλο της Nissan Χαλκιάς το οποίος θα δούμε το 2019 στις ειδικές διαδρομές με πλήρωμα τους Θέμη Χαλκιά και Λεωνίδα Μαχαίρα
Ο κινητήρας που φορά το συγκεκριμένο αγωνιστικό είναι από Mitsubishi Evolution. Μην ξεχνάτε πως οι δύο εταιρείες (Nissan - Mitsubishi αλλά και Renault) βρίσκονται κάτω από την ίδια 'ομπρέλα'...
Το roll cage έχει τοποθετηθεί όπως και τα περισσότερα αξεσουάρ...
H εταιρεία Proto Cars ειδικεύεται στη μετατροπή καθημερινών αυτοκινήτων σε αγωνιστικά... όπλα
Ένα ακόμα δημιούργημα της Proto Cars

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης