Η βαυαρική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video από το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο, με το οποίο θα συμμετάσχει στην κατηγορία GT4.

Το καινούργιο δημιούργημα της BMW Motorsport βασίζεται στη M4 και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στον επερχόμενο 24ωρο αγώνα του Nurburgring, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, εκεί θα γίνουν οι αρχικές δοκιμές, με οδηγούς τους Dirk Adorf, Ricky Collard, Jorg Weidinger και Jethro Bovingdon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η M4 GT4 είναι βαμμένη στα παραδοσιακά χρώματα της μάρκας και φέρει συγκεκριμένες τροποποιήσεις σε σχέση με το αυτοκίνητο δρόμου. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIA, τα οχήματα αυτής της κατηγορίας πρέπει να έχουν τον ίδιο κινητήρα, σύστημα μετάδοσης και ηλεκτρονικά με τις απλές εκδόσεις. Φυσικά, καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Το αγωνιστικό της BMW θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σε αγωνιστικές ομάδες και μπορεί να λάβει μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GT4, το Βρετανικό Πρωτάθλημα GT, το Continental SportsCar Challenge και το πρωτάθλημα αντοχής Blancpain Endurance Series.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης