Stéphane Peterhansel, Carlos Sainz, Cyril Despres και Sebastien Loeb, πήραν στα χέρια τους το νέο αυτοκίνητο, αυτό με το οποίο θα αγωνιστούν στο επόμενο Ράλι Ντακάρ, έχοντας ως στόχο μόνο τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τέσσερις οδηγοί της Peugeot Sport είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του σκληρότερου και πιο απαιτητικού  αγώνα αντοχής του κόσμου και αυτό οφείλεται εκτός από το ταλέντο, στο όχημα που έχουν στη διάθεσή τους. Για το 2018, η γαλλική ομάδα εξέλιξε το περσινό 3008 DKR, αυξάνοντας τις διαστάσεις και βελτιώνοντας στα σημεία κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου.

Το Peugeot 3008 DKR Maxi προδιαγραφών 2008 θα κάνει την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στο Silk Way Rally, που θα διεξαχθεί στις 17-22 Ιουλίου σε Ρωσία και Κίνα. Αρχικά, το αυτοκίνητο θα οδηγήσουν κατά σειρά, οι Loeb, Peterhansel και Despres, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά το στήσιμο και τις δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η ομάδα δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008 DKR Maxi, γνωρίζουμε ότι η κίνηση συνεχίζεται να μεταφέρεται στον εμπρός άξονα, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο V6 3.0 diesel κινητήρας. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης