Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμα μεγάλο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει η Cosmote TV στην πλατφόρμα των αθλητικών της καναλιών. Συγκεκριμένα θα μεταδώσει το κορυφαίο event μηχανοκίνητου αθλητισμού, Για να δούμε ποιος θα είναι φέτος ο πρώτος των… πρώτων!“Race of Champions” στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίοι οδηγοί του πλανήτη από κάθε μορφής αγώνα και μάχονται για να αναδειχτεί ο καλύτερος!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Σαουδική Αραβία στο στάδιο King Fahd, χωρητικότητας 75.000 θεατών του Ριάντ όπου οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα παρακολουθήσουν ένα διήμερο δράσης.

Η αρχή θα γίνει σήμερα στις 18.30, με την αναμέτρηση των εθνικών ομάδων ενώ η αγωνιστική δράση θα κορυφωθεί με τη μάχη των οδηγών, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Cosmote Sport 8HD.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι θέαμα στον Αγώνα των Πρωταθλητών είναι εντυπωσιακό...

Τα γκρουπ…
Η κλήρωση «έβαλε» στον ίδιο -πρώτο- όμιλο τους νικητές του Indianapolis 500, Juan Pablo Montoya, Helio Castroneves και Ryan Hunter-Reay, ενώ στον δεύτερο όμιλο θα δούμε τον θρύλο του 2017 European Le Mans Series, Tom Kristensen, μαζί με τους ανταγωνιστές του, Timo Bernhard και David Coulthard. Στο τρίτο γκρουπ θα βρούμε τον Lando Norris της McLaren, τον πρωταθλητή του World Rallycross, Johan Kristoffersson και τον πρώτο του DTM (Deutsche Tourenwagen Masters), Rene Rast. 

Ο σημερινός αγώνας θα ολοκληρώσει τα γκρουπ, στα οποία θα τοποθετηθούν οι καλύτεροι. Αυτοί θα διαγωνιστούν για το βαρύτιμο τρόπαιο και τον τίτλο του «πρωταθλητή των πρωταθλητών», το Σάββατο στις 14.30.

Η μετάδοση του Race of Champions θα γίνει από τους δημοσιογράφους, Γιάννη – Μάριο Παπαδόπουλο και Βιδιάνο Ρούσσο.

Οι καλύτεροι του πλανήτη θα δώσουν τη δική τους μάχη...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης