Στην Ελλάδα του 2014 όπως αποδεικνύεται και συγκεκριμένα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, κανείς δεν μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του. Το δικαίωμα ελεύθερης και επώνυμης (όχι ανώνυμης!) άποψης προσπαθούν να καταργήσουν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που πρόσφατα έχουν αναλάβει τα ηνία.
 

Η Ομοσπονδία Αυτοκινήτου δεν θέλει να εκφράζονται δημόσια τα μέλη της και να λένε την άποψή τους όποια και να είναι αυτή Πρόσφατο… κρούσμα αυτό με τον Αντώνη Μπουκαούρη, έναν από τους κορυφαίους κριτές – αγωνοδίκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και με 40 χρόνια εμπειρίας στο άθλημα. Ο γνωστός στον φίλαθλο κόσμο ως «Φωνακλάς» (επειδή φωνάζει πολύ για να βάλει τον κόσμο στη θέση του και να παρακολουθεί με ασφάλεια) που αναμφισβήτητα έχει προσφέρει στο άθλημα, δέχτηκε μία κλήση από την ΟΜΑΕ προκειμένου να παρουσιαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή. Αιτία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «πρόσκληση», συκοφαντικά και υβριστικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο κατά της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι καταγγέλλει στο zougla.gr ο Αντώνης Μπουκαούρης


Τακτική χούντας…
Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος αγωνοδίκης δημοσιεύει ελεύθερα και επώνυμα την άποψή του καθώς γνωρίζει πως στη χώρα αυτή η επώνυμη ελευθερία της άποψης είναι νόμιμο δικαίωμα. Προφανώς η νεοσύστατη ομοσπονδία προσπαθεί να επιβάλλει και όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr ο Αντώνης Μπουκαούρης, τακτική χούντας και με καταπιεστικά μέσα να θέλει να περάσει το δικό της χωρίς κανείς να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα.

Οι δηλώσεις του πολύ έμπειρου αγωνοδίκη έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ενώ αίσθηση προκαλεί και η έκφραση του «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» αναφερόμενος στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Ο... 'Φωνακλάς' κριτής - αγωνοδίης, Αντώνης Μπουκαούρης
Η κλήση που έστειλε η ΟΜΑΕ στον αγωνοδίκη Αντώνη Μπουκαούρη επειδή τόλμησε να εκφράσει δημόσια αλλά και επώνυμα την άποψή του!

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης