«Στρατισίνο»: «Εμπαθής ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αυτοκινήτου Δημήτρης Μιχελακάκης»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, 13:45
«Στρατισίνο»: «Εμπαθής ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αυτοκινήτου Δημήτρης Μιχελακάκης»

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Είναι τακτική της ομοσπονδίας να μην απαντά ποτέ τεκμηριωμένα σε κατηγορίες που της αποδίδονται...Όπως αποδεικνύεται, ο... πόλεμος μεταξύ ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού και... φαντασμάτων καλά κρατεί.

Δυστυχώς, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, αντί να ασχολούμαστε με τους πρωταγωνιστές - αθλητές - οδηγούς, ασχολούμαστε με τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ και τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν πίσω από τις πόρτες της ομοσπονδίας.

Στην Ελλάδα πρωταγωνιστές στο Motorsport δεν είναι πλέον οι οδηγοί αλλά οι διοικούντες του σπορ...


Η ανάρτηση της ΟΜΑΕ
Με ιδιαίτερα πρόχειρο τρόπο, που δεν αρμόζει στο επίπεδο μίας αναγνωρισμένης ομοσπονδίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η ΟΜΑΕ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μιχελακάκης (φωτό
δεξιά) ανήρτησε την εξής ανακοίνωση:

«Ανυπόστατες επιθέσεις...
H OMAE στηρίζει όλα τα στελέχη και τους συνεργάτες της για το πλούσιο και
Γιατί στην ανάρτηση της η ΟΜΑΕ δεν αναφέρει ονόματα; Τι φοβάται; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν οφέλη και μάλιστα οικονομικά;αποδοτικό έργο το οποίο ανιδιοτελώς προσέφεραν, προσφέρουν και θα προσφέρουν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έναντι όλων των δόλιων και χαμηλού επιπέδου επιθέσεων που δέχονται, κυρίως μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, από άτομα τα οποία είναι προφανές ότι τα μόνα κίνητρα που έχουν είναι, προσωπικά οφέλη, προσωπικές εμπάθειες, αλλά και αναπολήσεις του παρελθόντος. Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδία προτίθεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα».Η απάντηση «Στρατισίνο»
Η ανάρτηση αυτή στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει ο διευθυντής του περιοδικού «4 Τροχοί» Στράτης
Χατζηπαναγιώτου (φωτό δεξιά), ο οποίος με τη σειρά του έγραψε τα εξής στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

Ωραίος τρόπος ενημέρωσης και ποιος μιλάει γαμώτο; Ο Μιχελακάκης, όταν ο πλέον εμπαθής πεθαίνει. Άντε στο καλό, όλοι σας και εσείς που διοικείτε τζιράροντας και τα δεκανίκια σας και τα παπαγαλάκια σας

Υγ. ΟΝΟΜΑΤΑ ρε και ιστορική διαδρομή από που ξεκινάς και που έφτασες και πες και που πας.... Και πώς;
Άρχισε ο πόλεμος...
Όπως φαίνεται, ο πόλεμος μόλις άρχισε. Είναι λογικό πως όταν οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη αλλά και όταν θα αναλάβει επίσημα δράση η ΓΓΑ και τα δικαστήρια, θα δούμε και τα αποτελέσματα...Διαβάστε επίσης:
«Εγκληματική ομάδα» στην ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού;

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016, 13:45