Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ολοκληρώθηκε ο 12ωρος αγώνας Gulf στην πίστα του Μπαχρέιν με τον Valentino Rossi και την παρέα του να τερματίζει στην 4η θέση της Γενικής Κατάταξης και την 3η θέση στην κατηγορία του, την Pro-Am. Ο Ιταλός superstar μαζί με τον Luca Marini και τον Alessio Salucci δεν είχαν εύκολο έργο στην πίστα του Μπαχρέιν καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν όπως έκαναν πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν κινήθηκαν γρήγορα τη νύχτα οι οδηγοί της ομάδας του Rossi

Προβλήματα από τις κατατακτήριες

Στην πίστα του Μπαχρέιν οι οδηγοί της Monter VR46 δεν είχαν οδηγήσει στο παρελθόν καθώς ο Δεν είχαν την ταχύτητα και έμειναν εκτός βάθρου…συγκεκριμένος αγώνας διεξαγόταν συνήθως στην πίστα Yas Marina του Άμπου Ντάμπι. Η έλλειψη γνώσεων της πίστας τους ανάγκασε να μην κινηθούν αρκετά γρήγορα και να μείνουν τελικά στην 3η θέση της κατηγορίας τους στο τιμόνι της Ferrari 488 GT3 με την βοήθεια της ομάδας Kessel. Από τις κατατακτήριες πάντως δοκιμές φάνηκε πως οι Rossi, Salucci και Marini θα είχαν δύσκολο έργο στον αγώνα καθώς ξεκίνησαν από την 8η θέση. Οι χρόνοι τους ήταν αργοί στις κατατακτήριες με τον Marini να σημειώνει τον καλύτερο από τους τρεις οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, την νίκη στον αγώνα πήρε η ομάδα 2 Seas Motorsport του Ben Barnicoat στο τιμόνι μιας McLaren 720 GT3 αφήνοντας στην 3η θέση την ομάδα Dinamic Motorsport από την Ιταλία με μια Porsche 911 GT3, ενώ το βάθρο έκλεισε η Ram Racing από την Βρετανία με μια Mercedes AMG GT3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με Ferrari 488 GT3 ο Rossi στον αγώνα Gulf 12 Hours

Ο Valentino Rossi μάς πάει βόλτα στο ράντζο του

Μικρή γεύση από Rossi και Ferrari…

 

Αποτελέσματα Αγώνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης