Φρέσκο από την 18η νίκη του στο Ράλι Dakar, το φορτηγό της Kamaz μαζί με το πλήρωμά του μας Φόβο και τρόμο προκαλεί το ρωσικό Kamazπαρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο προπονούνται για να μένουν σε φόρμα. Ο τρόπος προπόνησής τους είναι να τα βάζουν με ότι κινείται στο δρόμο, από αγωνιστικά αυτοκίνητα WRC μέχρι ειδικά αυτοκίνητα για drift. Αυτά που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο κινείται στα όρια της φυσικής και το φορτηγό της Kamaz καταφέρνει να “ταπεινώσει” τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κάνοντας ότι κάνουν με απίστευτα εντυπωσιακό τρόπο.

Το Kamaz εύκολα ακολουθεί το VW Polo WRC του Latvala

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος έκανε το “1-2-3” στο Dakar

Να θυμίσουμε ότι το Kamaz Master φορτηγό ζυγίζει περισσότερους από 9,5 τόνους δηλαδή πέντε φορές το βάρος του αυτοκινήτου σας. Ο κινητήρας του είναι 13.000 κ.εκ. 6κύλινδρος τούρμπο με απόδοση 1.150 ίππων, ενώ έχει διανύσει πάνω από 500.000 αγωνιστικά χιλιόμετρα κερδίζοντας το Dakar 18 φορές.

Στις χιονισμένες περιοχές της Ρωσίας οι ομάδες της Kamaz κάνουν τη βασική τους προετοιμασία οδηγώντας στο Άλματα, drift.. ότι θέλεις κάνει αυτό το φορτηγό…όριο στις παγωμένες διαδρομές. Τα άλματα που κάνουν είναι εντυπωσιακά φτάνοντας τα 37 μέτρα, ενώ οι δυνάμεις που αναπτύσσονται αγγίζουν τα 12g. Στις δοκιμασίες που θα δείτε το Kamaz τα βάζει με ένα VW Polo WRC με οδηγό τον Jari-Matti Latvala, με ένα Mazda RX-8 drift με οδηγό τον Mad Mike και με ένα Ford Fiesta R5 με οδηγό τον Υ.Avci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε θέαμα με το φορτηγό της Kamaz να κάνει απίστευτα πράγματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελικόπτερο χτύπησε στην οροφή φορτηγού στο Ράλι Ντακάρ

Εσύ πόσο… Homo Extremius είσαι;

Dakar 2021 SS12: Τρομερός Peterhansel κατακτά την 14η νίκη του στο Dakar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης