Το ράλι Ακρόπολις προσφέρει αίγλη στη χώρα μας και να την διαφημίζει στο εξωτερικό. Κορυφαίοι
Ντροπή για τους υπεύθυνους καθαριότητας των ειδικών διαδρομή. Άραγε ο πρόεδρος τι κάνει; Μήπως του αρέσουν αυτές οι εικόνες;οδηγοί, ξένοι και Έλληνες δίνουν μάχες στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές κι στα πανέμορφα τοπία. Μέχρι εδώ όλα καλά και είναι κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε.

Δυστυχώς όμως όταν σβήνουν τα φώτα και η σκόνη κάθεται το σκηνικό αλλάζει. Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες του Παν. Πολύμερου στο Lamiareport τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι θεατές έχουν μετατρέψει το πανέμορφο τοπίο σε σκουπιδότοπο. Ο φίλος του zougla.gr μας έγραψε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημείο ειδικής διαδρομής του ράλι Ακρόπολις που διοργάνωσε η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού...

Ψυχρολουσία…
«Ύστερα από πολύ καιρό λόγω κρίσης καταφέραμε να ανεβούμε με την οικογένειά μου στο εκπληκτικής ομορφιάς χώρο της λίμνης Καλλιδρόμου για να περάσουμε τη μέρα μας και να δούνε τα Με το θέμα θα επανέλθουμε για να δούμε τελικά αν οι υπεύθυνοι του αγώνα  ευαισθητοποιήθηκαν… παιδιά μου το μεγαλείο της φύσης. Ύστερα από την πρώτη ψυχρολουσία από το ρημαγμένο στέκι του Μπράλου, κατευθυνθήκαμε για να αποζημιωθούμε κάπως προς τη λίμνη. Δυστυχώς όμως εκεί τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…οργή, θυμός, λύπη, θλίψη… Εκεί λοιπόν συνειδητοποίησα ότι είμαστε ότι ακριβώς μας αξίζει,…ένα μάτσο σκουπίδια.

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ σε όλους μας. Δεν ήξερα τι να απαντήσω και πως να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα στις ερωτήσεις των τριών παιδιών μου. Σας παρακαλώ κοινοποιήστε στους υπεύθυνους. Με θλίψη και αγωνία…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μιχελακάκης διοργάνωσε τον αγώνα και μετά άφησε τις ειδικές στην μοίρα τους; Μήπως δεν γνωρίζει για την κατάστασή τους μία εβδομάδα μετά;

Καμία δικαιολογία…
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί μία εβδομάδα μετά τον αγώνα, γεγονός που δεν δικαιολογεί τους Ευχόμαστε τέτοιες εικόνες να μην τις ξαναδούμε… διοργανωτές, οι οποίοι δεν φρόντισαν να καθαρίσουν τα σημεία που χρησιμοποιήθηκαν ως ειδικές διαδρομές και σε αυτές βρέθηκαν θεατές.

Να σημειώσουμε πως την διοργάνωση είχε αναλάβει η ίδια η ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, γεγονός που δίνει άλλη βαρύτητα και η οποία θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει προκειμένου να «παραδώσει» στην ίδια κατάσταση την περιοχή…

Διαβάστε επίσης: SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Με τον φωτογραφικό φακό…

 Να έχεις πάει με την οικογένειά σου στη φύση και να αισθάνεσαι πως είσαι σε... σκουπιδότοπο
Παντού σκουπίδια...

Δηλαδή πρέπει να καταγγείλει ένας απλός άνθρωπος αυτό το αίσχος για να βάλουν κάποιοι... καρεκλοκένταυροι μυαλό;
ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Δύο λέξεις που έγραψε ο Π.Π. και λένε πολλά...
Μπουκάλια, φυλλάδια, χαρτιά...

Μαύρες σακούλες σκουπιδιών...


Κάποιος θεατής ήπιε τον καφέ του και αντί να πάρει το ποτήρι μαζί του το παράτησε στη φύση...
Μία εβδομάδα μετά την διεξαγωγή του ράλι Ακρόπολις και αυτή η εικόνα σοκάρει...
Θέλουμε να μάθουμε αν οι υπεύθυνοι μαζέψουν το σκουπιδαριό...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης