Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα και το μηχανοκίνητο αθλητισμό πλησιάζει. Το χρονικόΗ μετάδοση θα περιλαμβάνει την εκκίνηση αλλά και δύο ειδικές διαδρομές της Κυριακήςδιάστημα 10-11 Οκτωβρίου διεξάγεται το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις, ένας αγώνας με μεγάλη απήχηση τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Με χιλιάδες θεατές έτοιμους να πάρουν τα… βουνά και εκατομμύρια άλλους να παρακολουθούν από όλο τον κόσμο, η επιτυχία του θεωρείται δεδομένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε και τα υπερσύγχρονα αγωνιστικά οχήματα που θα πατήσουν στα ελληνικά χώματα θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτης για όσους θελήσουν να ζήσουν από κοντά μοναδικές στιγμές. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως το 2014, παρακολούθησαν εικόνες από την Ελλάδα και μόνο από τηλεοπτικούς δέκτες, πάνω από 32 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η εκκίνηση του φετινού Ράλι Ακρόπολις θα δοθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης....

Από την Ακρόπολη στην… Πελοπόννησο

Κάτι ανάλογο αλλά σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα και απήχηση (αυτό δείχνουν τα μέχρι στιγμής
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού διαδικτυακό Μέσο θα μεταδώσει σε τηλεοπτικά πρότυπα την εκκίνηση του «Ακρόπολις»στοιχεία) θα συμβεί σε λίγες ημέρες στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Πριν όμως ξεκινήσουν οι… μάχες θα δοθεί η πανηγυρική εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης παρουσία χιλιάδων θεατών που θα βρεθούν στο ιστορικό αυτό μέρος για να θαυμάσουν τους κορυφαίους οδηγούς και συνοδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις και από το 1951 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, διαδικτυακό Μέσο θα μεταδώσει ζωντανά την έναρξη του αγώνα που έχει ψηφιστεί παλαιότερα ως ο καλύτερος του κόσμου. Το zougla.gr έχοντας πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από το Eurosport θα μεταδώσει αποκλειστικά την έναρξη όπου ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα ξένα αλλά και ελληνικά πληρώματα λίγο πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους. Αυτό θα μπορεί να το κάνει από τον υπολογιστή, το tablet, το smartphone και από τη smart TV.

Ο Πολωνός Kajetan Kajetanowicz με Ford Fiesta βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ ήταν και ο μεγάλος νικητής στο ράλι της Κύπρου

Και ειδική ενότητα «Ακρόπολις»

Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ο θεατής
Το zougla.gr βρίσκεται πάντα δίπλα σε τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως είναι το SEAJETS Ράλι Ακρόπολιςπαρακολουθεί τον αγώνα καθώς θα έχει πρόσβαση σε εικόνες που μέχρι σήμερα δεν είχε.

Επιπλέον το zougla.gr θα μεταδώσει ζωντανά σε live streaming και δύο ειδικές διαδρομές της Κυριακής, τις οποίες θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Να σημειώσουμε πως ήδη και για την πληρέστερη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού έχει φτιαχτεί ειδική ενότητα για το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις (υπάρχει και μπάνερ στην κεντρική σελίδα αλλά και στην ενότητα auto Moto) όπου θα υπάρχουν πληροφορίες, νέα, παραλειπόμενα και παρασκήνιο. Όσο μάλιστα πλησιάζει ο αγώνας, θα υπάρχει πληθώρα ειδήσεων για όλους και για… όλα!

Την ημέρα της εκκίνησης θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση πατώντας στο κεντρικό θέμα. Για να ενημερώνεστε τις υπόλοιπες ημέρες θα πρέπει να πατάτε στο banner που έχουμε φτιάξει κάτω δεξιά από το κεντρικό θέμα του zougla.gr

Το zougla.gr και τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου

Όσον αφορά την μετάδοση του Σαββάτου, στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Βασίλης Σαρημπαλίδης. Επιπλέον, η δημοσιογραφική ομάδα θα αποτελείται από τους Λουκά Παπαλάμπρο, Στάθη Πετρόπουλο Κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα θα μεταδώσουν σε όλο τον πλανήτη τον SEAJETS Ράλι Ακρόπολις και Μάνο Ράλλη οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί αλλά και σε κάθε μεριά του αγώνα που θα παρέχουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον οι τεχνικοί του zougla.gr θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία όσο το δυνατόν καλύτερη κάλυψη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τον αγώνα θα μεταδώσουν τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου όπως, Eurosport, Fox Sports L.A, Velocity and Turbo in L.A., Eurosport Asia και Fox Sports Asia, με την εικόνα της Ελλάδας να ταξιδεύει σε 160 χώρες του πλανήτη.

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr και φυσικά στην ενότητα που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για το 2015 SEAJETS Ράλι Ακρόπολις (Για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ)

Στους Λάμπρο Αθανασούλα και Νίκο Ζακχαίο στηρίζουν οι φίλαθλοι τις ελπίδες τους για ελληνική διάκριση...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης