Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από χρόνια η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει τη δική της αγωνιστική ομάδα και με οδηγό τον Θεσσαλονικιό Σωκράτη Τσολακίδη διέπρεπε στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ακόμα και Οι Παοκτζήδες θέλουν επιστροφή της ΠΑΟΚ Racing Team!!!σήμερα πολλοί αναπολούν το μαύρο Subaru Impreza που πέρναγε… τάπα ξεσηκώνοντας τους θεατές, παοκτζήδες και μη.

Η επιστροφή του Σωκράτη Τσολακίδη στους αγώνες (ράλι ΔΕΘ) πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε με επιτυχία. Πίσω από το τιμόνι μίας Skoda Fabia R5 έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και τι στόχο έχει όταν τρέχει. Η εμφάνισή του ξεσήκωσε τον κόσμο που γέμισε τα βουνά της Χαλκιδικής για να τον απολαύσουν από κοντά. Δεν ήθελε και πολύ για να ξεσηκωθούν με τη σειρά τους οι φίλοι του ΠΑΟΚ και να θυμηθούν τα παλιά…

Όταν το ασπρόμαυρο Subaru χάριζε θέαμα και μέσα στην Τούμπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήνυμα στον πρόεδρο
Όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία η αγωνιστική ομάδα PAOK Racing Team εμφανίστηκε στα social media και με μήνυμα στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Είναι σίγουρο πως οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να τρέχει ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και με οδηγό έναν κορυφαίο αθλητή που δύσκολα χάνει.

Πάρτε γεύση από τον πρόσφατο αγώνα του Σωκράτη Τσολακίδη με τον Χάρη Δήμου

Δεν υπάρχει σχέδιο επιστροφής, προς το παρόν
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Αρωνιάδη, ο Φανταστείτε να τρέχουν στους αγώνες αυτοκίνητα στα χρώματα ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κλ.ποποίος τόνισε πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν γίνεται κάποιος σχεδιασμός που να αφορά την επιστροφή της αγωνιστικής ομάδας στους αγώνες ράλι.

Ωστόσο, δεν θέλει και… πολύ για να εμφανιστεί ξαφνικά ένα μαυρόασπρο αυτοκίνητο στους αγώνες, καθώς πολλοί γνωρίζουν την αγάπη της οικογένειας Σαββίδη για τα αυτοκίνητα. Ιδίως στην περίπτωση που θα μπορεί να κατακτήσει σε ακόμα ένα άθλημα το πρωτάθλημα θα λέγαμε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο…

 Το Subaru Impreza στα χρώματα του ΠΑΟΚ
Το μήνυμα των φίλων του ΠΑΟΚ στον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη

Το αυτοκίνητο που έτρεξε ο Σωκράτης Τσολακίδης στο ράλι ΔΕΘ. Όπως θα δείτε δεν ξέχασε να βγάλει από τη φόρμα του τα σήματα της ομάδας!
Ο Σωκράτης Τσολακίδης θεωρείται κορυφαίος οδηγός...
Ένας ακόμα γνωστός Θεσσαλονικιός Παοκτζής ο Χάρης Θεοφράστου με μέλη της οικογένειας Τσολακίδη, Σωκράτη (μέση), Βασίλη (δεξιά) και Χάρη (αριστερά)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης