Στις εγκαταστάσεις του Sindelfingen βρέθηκε προ ολίγων ημερών ο Nico Rosberg, προκειμένου να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από κάθε επιτυχία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδόν 16.500 υπάλληλοι της Mercedes συγκεντρώθηκαν στο εργοστάσιο, λαμβάνοντας μέρος στην εκδήλωση για την κατάκτηση των εφετινών πρωταθλημάτων στη Formula 1. Το event ονομάστηκε «Motorsport meets Sindelfingen» και εκτός του Rosberg το παρών έδωσαν οι Lewis Hamilton, Pascal Wehrlein, Esteban Ocon και φυσικά όλα τα στελέχη της αγωνιστικής ομάδας, με επικεφαλής τον Toto Wolff. Εκεί ήταν και το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας, Dr. Dieter Zetsche.   

Ο Rosberg ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, έκανε έναν γύρο επίδειξης με το μονοθέσιο μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούς και ύψωσε το κύπελλο στον αέρα, πανηγυρίζοντας με όλους τους εργαζομένους. «Η φετινή χρονιά ήταν η κορυφαία στην καριέρα μου. Οδήγησα καλύτερα από ποτέ και κατέκτησα τον τίτλο. Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ. Δεν πρόκειται να σας ξεχάσω ποτέ. Αυτό που συμβαίνει, μπροστά σε όλους εσάς, είναι κάτι τεράστιο» ήταν ορισμένα από τα λόγια του πρωταθλητή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης