Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πριν από μερικούς μήνες ο οδηγός αγώνων drift Βαγγέλης Σωτηρίου έκανε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Φίλοι και γνωστοί στήριξαν τον Βαγγέλη ο οποίος το πάλεψε αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτό τον αγώνα που έδινε καθημερινά με αποτέλεσμα την Τετάρτη να αφήσει την τελευταία του πνοή…

Ο Βαγγέλης Σωτηρίου ζούσε την κάθε στιγμή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα λόγια του σε άγγιζαν…

Είναι χαρακτηριστικά αυτά που είχε αναρτήσει στην σελίδα του στο Facebook που άγγιζαν στην καρδιά ακόμα και αυτούς που δεν ήταν φίλοι του:

«Εξαντλήθηκαν όλες οι πιθανότητες για καλυτέρευση της υγείας μου εντός και εκτός νοσοκομείων! Όλοι Ένας μαχητής των δρόμων και της ζωής έφυγε σε τόσο νωρίς…σας δώσατε τεράστια μάχη δίπλα μου για να καταφέρω να συνέλθω και θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα το αντίθετο! Παιδιά ένα ευχαριστώ δεν αρκεί απέναντι σας και χρωστώ πολλά σε όλους σας αλλά δεν βαστάω άλλο αυτήν την κατάσταση και δυστυχώς από σήμερα και στο εξής μόνο ο Θεός γνωρίζει την τύχη μου! Φίλοι και συναθλητές, κορίτσια και αγόρια.. έστω και η προσευχή σας μου αρκεί από εδώ και πέρα… Λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να σας κάνω χαρούμενους και αν και σήμερα σας μίλησα όσο πιο αντρίκια γίνεται …πραγματικά ντρέπομαι για την απογοήτευση που σας έδωσα… Να είστε πάντα καλά ο δικός σας ξεχωριστός τρελάκια σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του».

Η εξόδιος ακολουθία του Βαγγέλη Σωτηρίου θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βοχαϊκού Κορινθίας.

Έκανε αυτό που αγαπούσε αλλά όχι για όσο χρονικό διάστημα θα ήθελε...
Η εικόνα του μέσα από το νοσοκομείο είχε συγκλονίσει...
Καλό ταξίδι...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης