Για 3η φορά θα συμμετάσχει στον εθνικός μας αγώνα το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας Γιάννης Πλάγος και Αλκιβιάδης Ρέντης και συγκεκριμένα πίσω από το τιμόνι ενός Citroen Saxo VTS κλάσης Α6.

Μετά τη νίκη που πέτυχαν στην κατηγορία F2 στο Ράλι ΔΕΘ, πλέον έχουν μπροστά τους μια νέα πρόκληση, αυτή του Seajets Ράλι Ακρόπολις που αποτελεί και τον διακαή πόθο κάθε αγωνιζόμενου. Στο δεξι μπάκετ του Saxo VTS του αρχιφύλακα Γιάννη Πλάγου θα είναι ο Αλκιβιάδης Ρέντης από την πόλη του Βόλου ενώ τεχνική ομάδα υποστήριξης είναι η Grecotechnica Preparation

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Γιάννης Πλάγος και η ομάδα του έτοιμοι για το μεγάλο αγώνα... (φωτογραφία από το ράλι ΔΕΘ)

Υποστήριξη από την ΕΛ.ΑΣ.
Ο Γιάννης Πλάγος έχει έντονη την υποστήριξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της Υ.Φ.Α.Α., της Δ.Τ.Ε. – 6ο Τ.ΕΙ.Μ., καθώς επίσης και του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Απόστολου Μπαμπίλη, του Η Ελληνική Αστυνομία δίνει πάντα το παρών σε τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα ακόμα και με δική της συμμετοχήΔιευθυντή της Α.Δ. Μεσσηνίας Ταξιάρχου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, των υποδιευθυντών, του διοικητή της ΥΑ Καλαμάτας κ. Βασίλη Τσιγαρίδη και όλων των αξιωματικών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην επάξια προβολή του ήθους και του «ευ αγωνίζεσθαι» με τα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ.
Βεβαίως, επειδή μιλάμε για ένα άθλημα δαπανηρό, πολλά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη στήριξη των χορηγών και όλων των «υποστηρικτών του».

Ανάμεσα σε άλλους βοηθούν έντονα η επιχείρηση Stager που δραστηριοποιείται στο χώρο των παντός τύπου ανελκυστήρων, η εταιρία οπτικών «Παπούλιας» και οι εταιρείες Pharmacyonclick, Κάτσος (μονωτικά υλικά), Λαλάκος (παραδοσιακά προϊόντα), Remax, Health and protective.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με Citroen Saxo VTS κλάσης Α6 θα τρέξιυν στον εθνικό μας αγώνα οι Πλάγος - Ρέντης

Για περισσότερα νέα, παρασκήνιο, παραλειπόμενα που αφορούν το Seajets Ράλι Ακρόπολις πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης