Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο νεαρός Κωνσταντίνος Τράκκας βρέθηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Adria International Raceway για να κάνει δοκιμές με μονοθέσιο της Formula 4.

O ταλαντούχος Έλληνας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ταχύτητα, τη σταθερότητα και τη βελτίωσή του, και δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στο ιταλικό πρωτάθλημα F1 την εφετινή σεζόν με την ομάδα Antonelli Motorsport! Στις πρόσφατες δοκιμές στο διεθνές αυτοκινητοδρόμιο, ο «Konstantinos» εντυπωσίασε τα στελέχη της ιταλικής αγωνιστικής ομάδας, η οποία φημίζεται για την ανάδειξη νέων ταλέντων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο 16χρονος προσαρμόστηκε αμέσως στο μονοθέσιο, έκανε όλο και καλύτερους χρόνους γύρο με τον γύρο, ακολουθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα της ομάδας, μαζί με ακόμη τέσσερις νεαρούς οδηγούς.

Τους επόμενους μήνες θα προπονηθεί σε διάφορες διεθνείς πίστες της Ευρώπης, ώστε τον Απρίλιο, οπότε και ξεκινά το πρωτάθλημα της Formula 4, να είναι πανέτοιμος. Ο αρχηγός της Antonelli Motorsport του έκανε επίσημη πρόταση για συμμετοχή, με τον «Konstantinos» να αποδεικνύει ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει το βήμα παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρουμε πως από τη Formula 4 έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους αρκετά μεγάλα ονόματα της F1. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες προήχθη από τη F4 στη F3 ο γιος του θρυλικού Michael Schumacher με την ομάδα Prema Powerteam.

Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης