Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί η ανάβαση Διονύσου, αγώνας που προσμετρά στο πανελλήνιο
Ο “Μάριο”  ανταποκρινόμενος έστω και στο οριακό αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του zougla.gr θα τρέξει στην ανάβαση Διονύσου με Ford Fiestaπρωτάθλημα αναβάσεων. Συνολικά θα τρέξουν 100 οδηγοί, μεταξύ αυτών και ο Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος αποφάσισε τελικά να συμμετάσχει με το Ford Fiesta των 555 ίππων.

Αρχικά ο «Mario» δεν είχε κάνει γνωστό με τι αυτοκίνητο θα έτρεχε καθώς υπήρχε περίπτωση να τον βλέπαμε και το Audi R8 LMS Ultra με το οποίο εμφανίστηκε στην ανάβαση της Ριτσώνας.

Έπειτα όμως από ψηφοφορία (για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ) που πραγματοποίησε το zougla.gr ρωτώντας τον φίλαθλο κόσμο τι θα ήθελε, το Fiesta κέρδισε οριακά το R8 με μόλις 11 ψήφους διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το παρακάτω Ford Fiesta θα τρέξει στον Διόνυσο ο πρωταθλητής Formula Saloon Μάριος Ηλιόπουλος


Δηλώσεις στο zougla.gr

Το αποτέλεσμα που βγήκε από την ψηφοφορία φαίνεται πως έδωσε και την απάντηση στο ερώτημα Τελικά… ό,τι θέλει το κοινό…που είχε και ο ίδιος ο οδηγός, ο οποίος μιλώντας στο zougla.gr τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αν και το Audi R8 θα ανταποκρινόταν καλύτερα στον Διόνυσο αποφάσισα να κατέβω με το Ford Fiesta. Αφού ψήφισε το κοινό θα πράξω αυτό που θέλει. Με το R8 ίσως τρέξω σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες. Πιτσίτσα, Κοζάνη, θα δούμε»…

*Κεντρική φωτογραφία: 4Τροχοί και FB Mario Iliopoulos racing team

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης