Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με την υποστήριξη του ομίλου Συγγελίδη και της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Peugeot θα τρέξουν στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις οι Χρυσόστομος Καρέλλης και Ηλίας Παναγιωτούνης.

Το ελληνικό πλήρωμα θα πάρει μέρος στον αγώνα με ένα αγωνιστικό Peugeot 208VTI της κατηγορίας R2 και ουσιαστικά θα αποτελέσει την ελληνική απάντηση στην διεκδίκηση της νίκης στην κατηγορία, απέναντι στις ξένες συμμετοχές στην ίδια κατηγορία.

Το αγωνιστικό Peugeot 208 κατηγορίας R2 με το οποίο θα τρέξουν οι Καρέλλης - Παναγιωτούνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βελτιωμένο Peugeot…
Το συγκεκριμένο αγωνιστικό Peugeot εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1.6 Το συγκεκριμένο Peugeot είναι ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό «στημένο» για δύσκολα χώματα…λίτρων ο οποίος αποδίδει 185 ίππους. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες ενός αγώνα έχουν γίνει αλλαγές στις αναρτήσεις, με σημαντικότερη από αυτές την χρήση αμορτισέρ τριών ρυθμίσεων.

Αλλαγές υπάρχουν και στο τιμόνι, όπου το ηλεκτρικό σύστημα που διατίθεται στα νορμάλ αυτοκίνητα, αντικαταστάθηκε από υδραυλικό, προκειμένου να προσφέρει στους οδηγούς αυξημένη ακρίβεια και πληροφορία, ειδικά στις χωμάτινες επιφάνειες των ράλι.

Εικόνα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε χθες το πλήρωμα

Χρυσόστομος Καρέλλης (αριστερά) και Ηλίας Παναγιωτούνης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης