Το Gumball 3000 δεν είναι ένας συνηθισμένος αγώνας. Δεν συμμετέχουν επαγγελματίες οδηγοί αγώνων, ούτε έχει σημασία ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Σε αυτό το Ράλι, βασικός στόχος είναι να εντυπωσιάσεις με το ειδικά τροποποιημένο όχημά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, οι οδηγοί πρέπει να έχουν την ικανότητα και τις αντοχές, καθώς δεν είναι καθόλου εύκολο να τερματίσεις στη διαδρομή μήκος 3.000 μιλίων. Η εταιρεία ένδυσης και υπόδησης Guess, θα συμμετάσχει στο Ράλι με τρία εντυπωσιακά Dodge Viper SRT, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις πριν την έναρξη του αγώνα.

Πώς το κατάφερε αυτό; Έβαλε δίπλα στα υπέροχα τετράτροχα, τα πανέμορφα supermodel, Simone Holtznagel, Danielle Knudson και Natalie Pack. Τα κορίτσια έβαλαν τα εφαρμοστά τους ρούχα ώστε να τονιστούν οι καμπύλες τους και το πάρτι ξεκίνησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, το Gumball 3000 ιδρύθηκε από τον Maximillion Cooper πριν από 16 χρόνια. Στο ιδιαίτερο αυτό Ράλι, λαμβάνουν μέρος πάμπλουτοι κύριοι και κυρίες, που έχουν λατρεία για τα αυτοκίνητα και δεν διστάζουν να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά για να τροποποιήσουν τα οχήματά τους.

Τα πάρτι και η μουσική είναι μέρος του show, με τα κορίτσια να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι. Από τον θεσμό δεν λείπουν οι σταρ του Χόλυγουντ και οι επαγγελματίες αθλητές.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης