Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι καταγγελίες για την ομοσπονδία αυτοκινήτου είναι τόσο σοβαρές που θα πρέπει να προβληματίσουν τον ίδιο τον Υπουργό…Σε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά με αποδέκτη τον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης αλλά και τον ειδικό γραμματέα σώματος επιθεωρητών ελεγκτών προχώρησε ο Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το zougla.gr, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ έχει λάβει εδώ και πέντε μήνες ενημέρωση για την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ) και τις παράνομες, όπως αποκαλεί ο καταγγέλων δράσεις της, δεν έχει πάρει ακόμα θέση με αποτέλεσμα το θέμα να βρίσκεται στον αέρα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής πρέπει να αναλάβει ο ίδιος δράση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράνομη δράση….
Ο οδηγός αγώνων Θεόδωρος Δελαγραμμάτικας επικαλείται πως έχει στα χέρια του νέα στοιχεία ενώ παράλληλα καταγγέλλει παράνομη δράση των αρμοδίων υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. μιλώντας με ονόματα για συγκάλυψη, διαπλοκή και απάτη.

Με την καταγγελία του ζητά από τους αρμοδίους φορείς του Κράτους την προστασία των αθλητών – οδηγών αγώνων αυτοκινήτου και καρτ, αποκατάσταση της νομιμότητας αλλά και παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που παρανομούν σε βάρος των αθλητών.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλονται. Σύντομα πάντως θα μάθουμε κατά πόσο θα είναι… καυτό το φετινό καλοκαίρι.

 

Για να διαβάσετε ολόκληρη την καταγγελία του Θεόδωρου Δελαγραμμάτικα πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης