Στο στάδιο Mercedes-Benz Arena της Στουτγάρδης, η γερμανική εταιρεία διοργάνωσε μια εξαιρετική εκδήλωση στο πλαίσιο της λήξης της φετινής αγωνιστικής σεζόν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ετήσιο event «Stars & Cars» της Mercedes παρευρέθησαν όλα τα μέλη των αγωνιστικών ομάδων, από την F1, έως την F3, το DTM, το GP3 Series και το AMG Customer Sports Programme. Συνολικά, έλαβαν μέρος 16 οδηγοί της εταιρείας, μεταξύ των οποίων οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg, ο πρώην πρωταθλητής Mika Hakkinen, ο David Coulthard, ο πρωταθλητής του DTM, Pascal Wehrlein, o Bernd Schneider, o Jean Alesi αλλά και ο Mick Schumacher, γιος του Michael.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν μεταξύ τους στην ειδικά τροποποιημένη πίστα, με τον Daniel Juncadella του DTM να κερδίζει στον τελικό τον Pascal Wehrlein. Όλοι αγωνίστηκαν σε ζεύγη με τα ίδια αυτοκίνητα, τα οποία άλλαζαν όσο προχωρούσαν οι γύροι. Οι Hamilton και Rosberg κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του αγώνα, οι 36.000 θεατές απόλαυσαν γύρους επίδειξης με την θηριώδη G 63 AMG 6×6, τα αγωνιστικά W 196 R, 300 SLR και 190 EVO II, που οδηγούσαν οι θρύλοι της Mercedes, Sir Stirling Moss, Hans Herrmann και άλλοι.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης