Η Dream Team του Ράλι Dakar

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, 17:41
Η Dream Team του Ράλι Dakar

Κύματα ενθουσιασμού σκόρπισε στους φίλους της Peugeot και γενικότερα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κορυφαίο οδηγό ράλι του κόσμου, Sebastien Loeb.

Με την έλευση του Αλσατού, η Peugeot Total έχει δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει σε κάθε αγώνα αντοχής. Η τετράδα των Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel, Cyril Despres και Sebastien Loeb, φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το Ράλι Dakar του 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-16 Ιανουαρίου στην έρημο της Ν. Αμερικής.

Η ομάδα χαρακτηρίστηκε ως η Dream Team των rally raid. Μιλάμε για τέσσερις απίστευτους οδηγούς, οι οποίοι αν έχουν στα χέρια τους ένα ισχυρό και αξιόπιστο αυτοκίνητο, μπορούν να κάνουν «θαύματα» στα αφιλόξενα εδάφη της Βολιβίας και της Αργεντινής.

Για να γιορτάσει την έλευση του Loeb, η Peugeot δημιούργησε ένα εντυπωσιακό video με τίτλο «The D-ream Team». Στο ρόλο του αρχηγού είναι ο Sainz, γνωστός με το προσωνύμιο El Matador και συμπρωταγωνιστές οι Mister D-akar, Cinco Cabezas και Scratch.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015, 17:41