Πλούσια είναι η αγωνιστική κίνηση το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου – 1 Δεκεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε που έχει αγώνα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Formula 1
Στο Μεξικό διεξάγεται ο επόμενος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι επίσημες κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο ενώ ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ. Τον αγώνα θα μεταδώσουν ζωντανά ο Alpha και ο ΟΤΕ TV.

WTCC
Στην Ταϊλάνδη θα διεξαχθεί ο προτελευταίος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού. Ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και.. φουλ θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων
Ο 7ος γύρος του πρωταθλήματος αναβάσεων διεξάγεται την Κυριακή (στις 10:00) στα Δερβενοχώρια. Συνολικά θα τρέξουν 69 οδηγοί. Οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 10:00.

 

Track Day
Στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Μεγάρων θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο Track Day μοτοσικλετών. Έκπληξη η εμφάνιση του κορυφαίου αναβάτη όλων των εποχών, Giacomo Agostini ο οποίος θα οδηγήσει πάνω στην αγαπημένη του μοτοσικλέτα με την οποία κέρδισε 7 από τα 15 παγκόσμια πρωταθλήματα Grand Prix, την MVAgusta 500

 

Dragster – Drift – Ατομική Χρονομέτρηση
Στη Χίο διεξάγεται αγώνας Dragster, Drift και ατομικής χρονομέτρησης. Σημείο συνάντησης το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ολύμπου.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης