Δεν πέρασαν τρεις μήνες από το σοκαριστικό ατύχημα στο Donington Park που του στοίχισε τα δύο του άκρα και ο Billy Monger μπήκε ξανά σε αγωνιστικό όχημα, παραδίδοντας μαθήματα ψυχικής δύναμης και θάρρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 18χρονος Βρετανός, συγκλόνισε τους πάντες όταν έφτασε στην πίστα με το καροτσάκι, έβαλε τη φόρμα, τα γάντια και το κράνος του και έκανε ορισμένους γύρους, θαρρείς και όλα αυτά που πέρασε τον περασμένο Απρίλιο ήταν ένα κακό όνειρο.

Η απουσία των κάτω άκρων δεν τον εμπόδισε να κάνει αυτό που λατρεύει, οδηγώντας ένα ειδικά τροποποιημένο αγωνιστικό της ομάδας BRIT που ειδικεύεται στην επανένταξη οδηγών με κινητικά προβλήματα στα μηχανοκίνητα σπορ. Μάλιστα, ο Billy δήλωσε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον φημισμένο αγώνα αντοχής του Le Mans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τόνισε ότι η πορεία της αποκατάστασης πηγαίνει παρά πολύ καλά και σύντομα θα είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε αγώνες.

Θυμίζουμε ότι, το ατύχημά του για το βρετανικό πρωτάθλημα της F1 Τ χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο τρομακτικά και βίαια στην ιστορία των motorsport. Οι γιατροί στο Queen’s Medical Centre του Nottinggham, υπέβαλαν το παιδί σε συνεχόμενες επεμβάσεις προκειμένου να διορθώσουν το πρόβλημα στα πόδια, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα άκρα του παιδιού, λόγω των πολύ σοβαρών βλαβών που υπέστησαν.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης