Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από την Ελλάδα, όπου το διάστημα 2-4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το SEAJETS ράλι Ακρόπολις, οι κορυφαίοι οδηγοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταξίδεψαν στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στον Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις την ελληνική σημαία και εκτός συνόρων…4ο γύρο του κορυφαίου θεσμού.

Στο φετινό ράλι Κύπρου θα εμφανιστούν 59 αγωνιστικά αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και το πλήρωμα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο ERC. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι Bruno και Hugo Magalhaes θα συμμετάσχουν, όπως και στην Ελλάδα, με ένα Skoda Fabia R5 βαμμένο στα χρώματα της SEAJETS.  Η χορηγία των αδελφών Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος θα εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.

Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία του ERC, Bruno Magalhaes τρέχει στο ράλι Κύπρου με την στήριξη της εταιρείας ταχυπλόων SEAJETS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μάχες από το… Σάββατο

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι μάχες ξεκινούν το Σάββατο 17 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία τα πληρώματα θα ξεκινήσουν για το μαραθώνιο των 724,11 χιλιομέτρων με τις 14 ειδικές διαδρομές μήκους (219.74 χιλιομέτρων).

Το πρώτο σκέλος συμπεριλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές (4 επαναλαμβανόμενες) μήκους 117,10 χιλιομέτρων. Μαζί και η CNP ASFALISTIKI Super Special Stage που διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους της κεντρικής Λευκωσίας, και μάλιστα δύο φορές. Μετά τη διανυκτέρευση στο service park πίσω από το Αρχηγείο Αστυνομίας, τα πληρώματα θα ξεκινήσουν την Κυριακή για τις υπόλοιπες έξι ειδικές διαδρομές του αγώνα. Οι δύο τελευταίες θα αποτελέσουν και φέτος την Golden Stage προσφέροντας χρηματικά έπαθλα και φέτος στους νικητές. Το άθροισμα του χρόνου των δύο Golden Stageς θα αναδείξει και τους νικητές.

Στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς τη ράμπα του τερματισμού που φέτος θα γίνει στo Λιμανάκι της Αγίας Νάπας όπου στις 18:00 θα ολοκληρωθεί το 46ο Ράλι Κύπρος.

 
Βαθμολογία ERC*
1. Bruno Magalhaes – 93 βαθμοί
2. Kajetan Kajetanowicz – 72 βαθμοί
3. Alexey Lukyanuk – 46 βαθμοί
4. Pepe Lopez – 27 βαθμοί
5. Marijan Griebel – 27 βαθμοί
*μετά από 3 αγώνες

Ο Τσουλόφτας κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση του ράλι Ακρόπολις και στον αγώνα της πατρίδας του θα κυνηγήσει μία καλύτερη θέση!

Ο νικητής του SEAJETS ράλι Ακρόπολις Kajetan Kajetanowicz, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης